Σασμός – Βαθιά πληγωμένη – Παίρνει το παιδί και εξαφανίζεται

Σασμός – Οι εξελίξεις που θα αναπτυχθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές, καθώς η Αργυρώ βρίσκεται στα όρια της αντοχής της. Έχοντας μάθει την αλήθεια ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, αδυνατεί να συγχωρήσει τον Αστέρη, ο οποίος τον καλύπτει. Η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη φαίνεται να βρίσκεται σε ακόμα μεγαλύτερη κρίση.

Σασμός – Βαθιά πληγωμένη – Παίρνει το παιδί και εξαφανίζεται

Η Αργυρώ, γνωρίζοντας την αλήθεια για τον Μαθιό, αποφασίζει ότι δεν επιθυμεί ούτε αυτή ούτε το παιδί της να έχουν σχέση με μια οικογένεια δολοφόνων, όπως αποκαλεί τους Σταματάκη. Αντίστοιχα, ο Αστέρης επιθυμεί το ίδιο, αλλά παρά την απόσταση που είχε κρατήσει από τον αδερφό του λόγω της προδοσίας, τελικά στέκεται υπέρ του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Μαθιός, μετά την αποκάλυψη ότι ήταν στο κρησφύγετο τη νύχτα που πέθανε ο Λάζαρος και την είσοδό του στη φυλακή, λαμβάνει επίσκεψη από τον Αστέρη. Ο τελευταίος του υπόσχεται υποστήριξη, δηλώνοντας ότι δεν τον θεωρεί δολοφόνο.

Τα αδέρφια Σταματάκη φαίνεται να επανενώνονται, αλλά η αντίδραση της Αργυρώς είναι αρνητική. Θέτει τον Αστέρη σε μια δύσκολη θέση, αναγκάζοντάς τον να επιλέξει ανάμεσα σε αυτήν, τον Πετράκη, και την οικογένειά του. Τα λόγια της είναι αποφασιστικά: “Πάμε να φύγουμε Αστέρη τώρα. Να σώσουμε εμάς και το παιδί μας. Εσύ τα είχες κανονίσει όλα πριν λίγο καιρό.”

Στα επόμενα επεισόδια, ο Αστέρης φαίνεται ότι θα υπενθυμίσει στην Αργυρώ ότι έμειναν για να στηρίξουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη κατά τη διάρκεια της κρίσης. Τα λόγια της Αργυρώς προκαλούν τη φυγή του από το σπίτι, καθιστώντας αυτήν τη συνομιλία την πιθανώς τελευταία τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος