Σασμός – Βαρύ το πέπλο του πένθους για τους Βρουλάκηδες

Σασμός – Η εκδίκηση των Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων θα αποκτήσει νέα εξέλιξη και ζωή στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς. Ολόκληρη η σεναριακή καμπή έχει ως αφορμή μια σημαντική συνάντηση που θα έχει η Καλλιόπη. Συγκεκριμένα, ένας πρώην φυλακισμένος που είχε συγκρατηθεί από τον σύζυγο της, τον Βασίλη, θα την επισκεφθεί και θα της παραδώσει ένα προσωπικό αντικείμενο που ανήκε στον Βασίλη.

Σασμός – Βαρύ το πέπλο του πένθους για τους Βρουλάκηδες

Ωστόσο, αυτό που θα αποκαλύψει είναι ακόμη πιο καυτό παρά το αντικείμενο. Θα ανακοινώσει ότι ο πραγματικός υπαίτιος για τη δολοφονία του Βασίλη είναι ο Παύλος Βρουλάκης. Αυτό θα οδηγήσει στον οργισμό της Καλλιόπης, η οποία θα καλέσει τον Μαθιό και τον Αστέρη στο σπίτι της. Θα απαιτήσει από αυτούς να ξαναβαφτούνε τα χέρια τους με αίμα και να εκδικηθούν τον Παύλο, καθώς αυτός φέρει την ευθύνη για τον θάνατο του πατέρα τους.

Οι δύο άντρες θα αρνηθούν να εκτελέσουν τον Παύλο, αλλά ο Νικηφόρος, γιος της Βασιλικής, θα είναι αυτός που θα αναλάβει δράση. Ωστόσο, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η επιθυμία της Καλλιόπης να εκδικηθούν οι Βρουλάκηδες θα γυρίσει εναντίον της, και ο τραγικός απολογισμός θα είναι πως ο εγγονός της θα χάσει τη ζωή του σε αυτήν τη σύγκρουση.

Η αποκάλυψη που κάνει ο πρώην φυλακισμένος σχετικά με την εμπλοκή του Παύλου Βρουλάκη στον θάνατο του Βασίλη διασταυρώνει τις μοίρες των χαρακτήρων στη σειρά. Η Καλλιόπη, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τον πόνο της απώλειας του συζύγου της και να αποφασίσει τον δρόμο της εκδίκησης.

Το αίμα, η πάλη για εκδίκηση και η πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων θα δώσουν στη σειρά μια νέα διάσταση, ενώ η απρόβλεπτη στροφή του γεγονότος που οδηγεί στον θάνατο του εγγονού της Καλλιόπης θα ανατρέψει τον ρου της ιστορίας και θα δημιουργήσει νέες εντάσεις και εξελίξεις που θα κρατήσουν το κοινό σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος