Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 87, 88, 89, 90, 91

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 87, 88, 89, 90, 91 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 87, 88, 89, 90, 91

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 87

Ο Αντώνης ανακοινώνει το γάμο του με τη Μαρίνα στο καφενείο, εκείνη ωστόσο μοιάζει να έχει ακόμη επιφυλάξεις καθώς η Άσπα έρχεται πάλι σε σύγκρουση με την Αργυρώ. Η Τζένη μαθαίνει ότι ο Νικηφόρος γνωρίζει για το ψέμα της, εκείνος ωστόσο θα την αιφνιδιάσει για ακόμη μία φορά. Ο Μαθιός εξακολουθεί να κρύβεται, ενώ οι δικοί του δίνουν αγώνα για να αποδειχτεί η αθωότητά του. Ο κλοιός γύρω από τον Φαρμάκη για τον φόνο του Κώστα αρχίζει και στενεύει. Μία σκοτεινή συμφωνία αποκαλύπτεται, ενώ μία προειδοποίηση θα κινήσει τις εξελίξεις και θα διαταράξει τις ισορροπίες.

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 88

Η Έλενα* στριμώχνει το Λευτέρη που έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του. Η Θοδώρα συμπαραστέκεται στη Τζένη που βυθίζεται στη ντροπή.  Η Αργυρώ ψάχνει τρόπο να μιλήσει στον Αστέρη ενώ όλοι την πιέζουν να κάνει το σωστό. Ο Μαθιός κρύβεται ενώ ελπίζει πως ο Αντώνης θα τον αθωώσει. Αλλά ο Φαρμάκης δεν του το κάνει εύκολο. Η Στέλλα αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Τόλη.
*Στο ρόλο της Έλενας η Ελπίδα Νικολάου.

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 89

Ο Αντώνης προσπαθεί να στριμώξει τον Φαρμάκη ενώ η Αιμιλία δείχνει εγκλωβισμένη από τους ανωτέρους της. Ο Μαθιός, θολωμένος από την μοναξιά στην σπηλιά και από την στέρηση των δικών του, κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση. Ο  Αντώνης και η Μαρίνα αποφασίζουν ημερομηνία γάμου. Την ίδια στιγμή η Άσπα μετακομίζει στο Μύρο. Η Αργυρώ ψάχνει μάταια μια ευκαιρία να μιλήσει στον Αστέρη που είναι πια αποφασισμένος να είναι μαζί της παρά τις αντιρρήσεις της μάνας του, ενώ Μαθιός και Βασιλική του στέκονται με αγάπη. Η παπαδιά δίνει καταφύγιο στη Τζένη που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Ευθύμης απειλεί τον Δημήτρη, για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Η Έλενα γυροφέρνει την Θοδώρα που νομίζει πως ενδιαφέρεται για τον Λευτέρη.

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 90

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 91

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 92, 93, 94, 95, 96

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός Β ΚύκλοςΣασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 87Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 88Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 89Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 90Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 91