Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 12, 13, 14, 15, 16

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 12, 13, 14, 15, 16 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 12, 13, 14, 15, 16

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 12

Μετά την έκρηξη στο σπίτι της Καλλιόπης ο κόσμος στο χωριό είναι αναστατώσω Αστέρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εντωμεταξύ ο Αντώνης συλλαμβάνουν τα ξαδέρφια της Μαρίνας σίγουρος ότι εκείνη είναι οι δράστες της επίθεσης, όσο και αν ο Παύλος επιμένει για το αντίθετο. Η Μαρίνα συμβουλεύει την Αργυρώ να πάρει το παιδί και τον Σταύρο και να φύγουν και να πάνε στο Ρέθυμνο, μακριά από τις εντάσεις, ενώ η Καλλιόπη ακούει με τρόμο για την επίθεση στο σπίτι της και τον τραυματισμό του Αστέρη και κατηγορεί τον Παύλο, που μαθαίνει πως γύρισε. Εντωμεταξύ η πιθανότητα να έχει κάνει κάποιος τρίτος το φόνο του Αγγελου, γεμίζει ελπίδα τον Μαθιό πως η Καλλιόπη θα αφεθεί ελέυθερη.

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 13

Η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει το Νικηφόρο να φύγει από το Ηράκλειο μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας, αλλά το μυαλό του του γιου της τρέχει ξανά στο θάνατο του πατέρα του. Η Καλλιόπη ζητά την βοήθεια της Στέλλας για να τα ξαναβρεί με τον Αστέρη. Παράλληλα η Θοδώρα κάνει μία επεισοδιακή γνωριμία με τον Λευτέρη. Από τη πρώτη στιγμή που διασταυρώνονται τα βλέμματα τους και οι δύο αντιλαμβάνονται πως συνδέονται με μια ξεχωριστή χημεία. Η γιαγιά Ειρήνη και ο Μαθιός έρχονται αντιμέτωποι και ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε, έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται. Ενάς παλιός αγαπημένος γνώριμος επισκέπτεται τον Αστέρη και τον βοηθά να σκεφτεί πιο ψύχραιμα τα πράγματα. Μια συνάντηση με την Αργυρώ ισώς αφήνει να φανεί το φως μιας ελπίδας…

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 14

Μαθιός και Στέλλα προσπαθούν να πείσουν τον Αστέρη πως η Καλλιόπη είναι αθώα και ο Αντώνης στρέφει τις υποψίες του στον Κώστα. Την ίδια στιγμή η Θοδώρα καταλήγει να περνά τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη, ο οποίος έχει προβλήματα με την Αστυνομία. Εντωμεταξύ ο Παύλος μιλάει στον παπά και στη Μαρίνα για τη σχέση της Αιμιλίας που ανακάλυψε και τον πονάει. Ο Μανώλης έχει μία έντονη συζήτηση με τον Μαθιό, που τον φτάνει στα όριά του, ενώ η Καλλιόπη έχει ελπίδες οτί θα αφεθεί ελέυθερη. Ο Αντώνης θα στήσει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς. Συγκεκριμένα ο Κώστας, ομολογεί στην Ασπα πως εκείνος σκότωσε τον Αγγελο με την ίδια να τον ηχογραφεί. Οταν η Ασπά πηγαίνει το ηχητικό ντοκουμέντο στις αρχές, συλλαμβάνουν τον Κώστα.

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 15

Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνο του Άγγελου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης, προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς που πιστεύει πως ακόμη μία φορά οι Σταματάκηδες την γλίτωσαν και επιτίθεται στον Αστέρη. Η εμμονή του Νικηφόρου να έχει όπλο πάνω του ανησυχεί την Τζένη που ζητά την βοήθεια της Βασιλικής. Ο Μανώλης εξαφανίζεται από το χωριό. την ίδια στιγμή που η Θοδώρα αρχίζει να νιώθει αισθήματα για τον Λευτέρη η άφιξη του Ευθύμη στο νησί προβληματίζει τον Αντώνη ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο να ανακοινώσει στον Παύλο τη σχέση του με τη Μαρίνα χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 16

Η Καλλιόπη και ο Παύλος έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση, την ώρα που ο Μαθιός, βλέποντας πως η Βασιλική χάνει την εμπιστοσύνη της σ’ αυτόν, φεύγει για το Ηράκλειο, για να συνετίσει τον Νικηφόρο. Η Άσπα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα, ενώ οι Αγγελάκηδες είναι συγκλονισμένοι με την φυγή του Μανώλη.

Ο Αστέρης φεύγει από το σπίτι του, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη. Η Αργυρώ το μαθαίνει, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος. Η Θοδώρα συναντιέται ξανά με τον Λευτέρη και αυτή τη φορά γνωρίζει και τον Ευθύμη. Ο Σταύρος φτάνει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 17, 18, 19, 20, 21, 22

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΣασμόςΣασμός Β ΚύκλοςΣασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 12Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 13Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 14Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 15Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 16