Σασμός – Του λέει σ’αγαπώ μπαμπά και παραδίδει το πνεύμα του

Σασμός – Η σκηνή που όλοι περιμέναμε στην τηλεοπτική σειρά επιτέλους θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας. Αυτή η συγκεκριμένη σκηνή αποτελεί ένα από τα ψηλά σημεία της σειράς, και μέσω αποκλειστικών πληροφοριών πέρα από το πρόσφατα κυκλοφορημένο τρέιλερ, αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς θα συμβεί σε αυτήν την αναμένομενη σκηνή.

Σασμός – Του λέει σ’αγαπώ μπαμπά και παραδίδει το πνεύμα του

Στη σκηνή αυτή, ο χαρακτήρας του Νικηφόρου βρίσκεται σε ένα καφενείο για να αντιμετωπίσει τον Παύλο Βρουλάκη. Κατηγορεί τον Παύλο ότι είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του παππού του στη φυλακή και απειλεί τον Παύλο με όπλο. Προσπαθούν να τον ηρεμήσουν άλλοι χαρακτήρες, όπως ο Αντρέας, ο Τηλέμαχος και ο Λάζαρος, αλλά ο Νικηφόρος είναι τόσο θυμωμένος που πυροβολεί. Η σφαίρα διαπερνά το χέρι του Παύλου και ο Λάζαρος πυροβολεί τον Νικηφόρο για να προστατεύσει τον Αντρέα.

Ο νεαρός πέφτει κάτω, και γύρω του δημιουργείται λίμνη αίματος. Στο ενδιάμεσο, ο Νικηφόρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο ψυχορραγώντας. Ο Μαθιός, σοκαρισμένος από τα νέα, τρέχει να βρει τη σύζυγό του, τη Βασιλική, η οποία αντιλαμβάνεται ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει με τον γιο τους. Τα πάντα γύρω της γίνονται σκοτεινά, και το μόνο που την απασχολεί είναι να βρει τον γιο της ζωντανό.

Όταν φτάνει στο νοσοκομείο, απαιτεί να δει τον γιο της και να τον κρατήσει στα χέρια της. Οι γιατροί συμφωνούν. Ο Νικηφόρος αναγνωρίζει τη μητέρα του και της ζητά να πάνε ένα μεγάλο ταξίδι μαζί όταν αναρρώσει. Στη συνέχεια, κλείνει τα μάτια του για πάντα. Ο θρήνος της μητέρας αισθάνεται σε όλο το νοσοκομείο, και οι συγγενείς της, που βρίσκονται έξω από το δωμάτιο της εντατικής, καταλαβαίνουν τον χαμό. Η οικογένεια των Σταματάκηδων βυθίζεται στο πένθος.

Ο φόνος του Νικηφόρου από το χέρι του Λάζαρου, καθώς και το μήνυμα που κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατο του Βασίλη πριν από 22 χρόνια, επανάφερε την έχθρα μεταξύ των δύο οικογενειών και φαίνεται ότι ο “Σασμός” δεν έχει τέλος. Η Ανω Ποριά μετατρέπεται σε έναν τόπο όπου το μίσος και η δίψα για αίμα κυριαρχούν, και κανείς δεν είναι πλέον ασφαλής.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος