Σασμός – Του κλείνει το στόμα μια και καλή

Σασμός – Οι εξελίξεις στη σειρά παραμένουν ανατρεπτικές καθώς ο Αντρέας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια νέα απειλή. Ένας άντρας, που αποδεικνύεται ότι είναι ο Θανάσης, εμφανίζεται μπροστά του με σκοπό να τον εκβιάσει. Αυτή η ανατροπή δημιουργεί ένταση και αναστάτωση στον κόσμο του Αντρέα.

Σασμός – Του κλείνει το στόμα μια και καλή

Καθώς ο Αντρέας περπατά, συναντά τον Θανάση, τον άντρα που είχε χρησιμοποιήσει για να εξαπατήσει την καπετάνισσα. Ο Θανάσης, προσποιούμενος ότι ήταν συγκρατούμενος του Βασίλη, είχε διαδόσει ψέματα στην καπετάνισσα, κατηγορώντας τον Παύλο για τον θάνατό του. Κατά τη συνάντηση τους στη συνέχεια, ο Αντρέας εκνευρίζεται από την εμφάνιση του Θανάση και φοβάται την πιθανότητα να τους δει κάποιος μαζί, αποκαλώντας τον Θανάση και λέγοντας του: “Ίντα θες επαέ, Θανάση; Να μας πάρει κανένα μάτι;”.

Σε απάντηση, ο Θανάσης του ανακοινώνει ότι έχουν ένα υπόλοιπο και προτείνει να τα κανονίσουν. Ο Αντρέας, αν και θυμίζει στον Θανάση ότι όσα του είχε υποσχεθεί τα είχε ήδη πληρώσει, ο Θανάσης δεν σταματά και επιμένει, αναφέροντας ότι η δουλειά που είχε κάνει αξίζει πολλά. Συνειδητοποιώντας ότι αυτός ο άντρας θα συνεχίσει να τον εκβιάζει, ο Αντρέας αναζητά τρόπους για να του κλείσει το στόμα μια και καλή, αποφεύγοντας έτσι τον φόβο ότι θα αποκαλύψει το σχέδιο του.

Καθώς οι περιπέτειες εξελίσσονται, ο Αντρέας βρίσκεται σε έναν νέο αγώνα για να προστατεύσει τα μυστικά του και να αντιμετωπίσει τις ενδεχόμενες συνέπειες των πράξεων του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ