Σασμός – Τον τρώνε οι τύψεις και παραδίνεται

Σασμός – Οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς θα είναι σοκαριστικές! Ο Μαθιός βρίσκεται σε έναν σταυροδρόμι, καθώς οι τύψεις και η απομάκρυνση του Αστέρη από το πλευρό του τον πληγώνουν βαθιά. Αυτά τα γεγονότα θα τον οδηγήσουν στην απόφαση να αποκαλύψει την αλήθεια στον Αντώνη Φραγκιαδάκη ότι είναι αυτός που σκότωσε τον Στεφανή, τον πρώην σύζυγο της Βασιλικής.

Σασμός – Τον τρώνε οι τύψεις και παραδίνεται

Ο Αντρέας, αντιλαμβανόμενος την αλήθεια, δεν αργεί να καταλάβει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος. Επιπλέον, μαθαίνει ότι ο Σταματάκης είχε σκοτώσει και τον ξάδελφό του, τον Στεφανή. Αυτή η απρόσμενη είδηση τον κάνει να λάβει αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον του.Τα τελευταία διαστήματα, ο Μαθιός και ο Αστέρης έχουν απομακρυνθεί λόγω της αποκάλυψης για τη δολοφονία του Στεφανή και τη συγκάλυψη από την Καλλιόπη και τη Βασιλική.

Ο Αστέρης ανακαλύπτει την αλήθεια και αποφασίζει να απομακρυνθεί από την οικογένειά του και να διακόψει κάθε σχέση, ακόμα και την κοινή περιουσία με τη Στέλλα. Ο Μαθιός, αντιμετωπίζοντας τον πόνο της απομάκρυνσης του αδελφού του, αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει ανοιχτά. Του λέει ότι πρέπει να παραδοθεί στη δικαιοσύνη και να αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Αστέρης αρχίζει να σκέφτεται την πρόταση αυτή, αλλά η Καλλιόπη τον πείθει να μην το κάνει.

Ωστόσο, μετά από μια συζήτηση με τον Μανόλη, ο Μαθιός συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πληρώσει για τα εγκλήματα του. Αποφασίζει να παραδοθεί και να αποκαλύψει την αλήθεια. Στο γραφείο του Αντώνη Φραγκιαδάκη, του αποκαλύπτει την αλήθεια και παραδίδεται στη δικαιοσύνη. Ο Αντρέας, κρατώντας ένα τόσο σημαντικό χαρτί στο χέρι, σκέφτεται πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την κατάσταση για να επηρεάσει το μέλλον του Μαθιού.

Αντιλαμβανόμενος ότι ο Μαθιός αισθάνεται ότι πρέπει να αποζητήσει δικαιοσύνη για τη μητέρα του, ο Αντρέας θέλει να διασφαλίσει ότι όλος ο κόσμος θα μάθει για τα εγκλήματα της οικογένειας Σταματάκη. Έτσι, τον ενημερώνει ότι η ώρα του Σταματάκη θα έρθει και η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Ωστόσο, ο Μαθιός αρνείται να συνεχίσει τη διχόνοια και να ξαναβάψεί τα χέρια του με αίμα. Ο Αντρέας όμως τον υπενθυμίζει τη δολοφονία του Στεφανή, αφήνοντας τον σε σοκ.

Του λέει ότι η δικαιοσύνη θα έλθει για όλα, και φεύγει. Αυτή η ανταλλαγή λόγων καθιστά σαφές στον Μαθιό ότι πρέπει να δράσει. Συνειδητοποιώντας ότι πρέπει να πράξει σωστά, ο Μαθιός αντιμετωπίζει την αλήθεια και την αναλαμβάνει. Η Βασιλική, παρότι πληγώνεται από την απόφασή του, υποστηρίζει το χρέος του. Του λέει ότι πρέπει να δώσει στον Αστέρη την ευκαιρία να τον αποκαλέσει ξανά αδελφό του.

Ο Μαθιός, ύστερα από αυτήν την συζήτηση, αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στον Αντώνη Φραγκιαδάκη. Στο γραφείο του, αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τον Στεφανή και παραδίδεται στη δικαιοσύνη. Ο Αντρέας, αντιμετωπίζοντας την αλήθεια, μένει άφωνος!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος