Σασμός – Το τέλος του γράφεται απο το χέρι της Μαρίνας

Σασμός – Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για τον Μαθιό στην σειρά, καθώς η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια για τον Στεφανή. Η αντίδρασή της δεν είναι καθόλου θετική. Μια μέρα, ο Μαθιός αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι της Μαρίνας για να συζητήσει το θέμα με τη γιαγιά Ειρήνη. Ωστόσο, η παρουσία τους προκαλεί αναταραχή στη Μαρίνα.

Σασμός – Το τέλος του γράφεται απο το χέρι της Μαρίνας

“Πόσο καιρό ξέρεις για τον δολοφόνο του Στεφανή και τον προστατεύεις;”, ρωτά τη γιαγιά Ειρήνη, αφήνοντας την άφωνη. “Η Καλλιόπη και ο Μαθιός είναι κόκκινο πανί για σένα, αλλά φαίνεται πως καλύπτεις το έγκλημά του και παραμένεις στο ίδιο σπίτι με τον Αντώνη. Μπορείς να βρίζεις και να καταριέσαι την Καλλιόπη, αλλά να αποκαλύψεις το έγκλημα του γιου της για να επικρατήσει η δικαιοσύνη, φαίνεται ότι σε δυσκολεύει.”

Αργότερα, η Μαρίνα κατηγορεί ακόμα και την Καλλιόπη, λέγοντάς της: “Όσο ο γιος σου παραμένει ατιμώρητος, δε θα ηρεμήσω ποτέ. Όταν με συναντάς, καλύτερα να με αποφεύγεις, γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να μην ουρλιάξω την αλήθεια παντού. Τέλος.” Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Μαρίνα, μετά τις αποκαλύψεις για τον Μαθιό, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι με τον Αντώνη. Ωστόσο, η στιγμή της αποκάλυψης όλων των μυστικών δεν αργεί να έλθει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ