Σασμός – Το τέλος των Βρουλάκηδων έφτασε

Σασμός – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι συναρπαστικές καθώς ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση των γεγονότων. Ένα σκηνικό καταιγιστικών εξελίξεων αναπτύσσεται, καθώς ο Αντρέας, ο Τηλέμαχος και άλλα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος Λάζαρου συνωμοτούν για την εξόντωση του Μαθιού.

Σασμός – Το τέλος των Βρουλάκηδων έφτασε

Ο Μαθιός παραδίδεται στην αστυνομία για τον θάνατο του Λάζαρου, αλλά ταυτόχρονα ο Αντρέας, ο Τηλέμαχος και οι Μουντάκηδες (δηλαδή, η οικογένεια του Λάζαρου) σχεδιάζουν επίθεση κατά του Μαθιού με σκοπό τη δολοφονία του. Για την υλοποίηση του σχεδίου, ζητούν από τον Γιάννο να αναλάβει τον ρόλο του εκτελεστή, ενώ ο Μαθιός αποχωρεί από το κρατητήριο. Παρά την προσεκτική προετοιμασία, ο Αντρέας έχει αμφιβολίες για τον Γιάννο.

Όταν ο Γιάννος μαθαίνει την ώρα αποφυλακίσεως του Μαθιού, κρύβεται έξω από το αστυνομικό τμήμα και, με την εμφάνιση του Μαθιού, αρχίζει να πυροβολεί προς το μέρος του. Ωστόσο, η σφαίρα πετυχαίνει τη Ντίνα, η οποία προσπαθεί να προστατεύσει τον Μαθιό. Ευτυχώς, όπως αποκαλύπτεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ντίνα δεν τραυματίζεται, αλλά η αντίστροφη μέτρηση για τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο ξεκινά, καθώς γίνονται οι κύριοι ύποπτοι για τη δολοφονική επίθεση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος