Σασμός – Το τέλος πλησιάζει

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι Σταματάκηδες θα βιώσουν δύσκολες στιγμές καθώς ο Αστέρης αντιμετωπίζει απρόσμενη αδιαθεσία που τον οδηγεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Δημήτρης, διαπιστώνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενημερώνει την καπετάνισσα.

Σασμός – Το τέλος πλησιάζει

Αυτή, αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα, νιώθει το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια της. Οι ανησυχίες επικρατούν, και η Αργυρώ αισθάνεται ενοχές για την κατάσταση του Αστέρη. Ο Αστέρης, αντιμετωπίζοντας εφιάλτες και ανασφάλειες, αντιλαμβάνεται την αλλαγή στη συμπεριφορά των αγαπημένων του. Από την άλλη πλευρά, η Αργυρώ προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια από τον Αστέρη, ενώ παράλληλα τον παρηγορεί. Παρ’ όλα αυτά, ο Αστέρης αντιλαμβάνεται τον αυξημένο φόβο και την αγωνία γύρω του.

Ενώ οι γιατροί διαβεβαιώνουν για την εξέλιξη της κατάστασης του, η Αργυρώ αμφισβητεί την ικανότητά της να διαχειριστεί τα πάντα. Στόχος της παραμένει να κρατήσει τον Αστέρη ψύχραιμο, ενώ ο Γιακωβάκης εξερευνά το παρελθόν, ψάχνοντας για απαντήσεις. Η εξέλιξη των γεγονότων υπόσχεται νέες δοκιμασίες για την οικογένεια Σταματάκη. Ποιες ανατροπές μπορούν να περιμένουμε στη συνέχεια για τον Αστέρη και την υγεία του;

Πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ όταν αντιληφθεί ότι ο Αστέρης καταλαβαίνει την αλήθεια; Ποιο μυστήριο περιβάλλει το παρελθόν που εξερευνά ο Γιακωβάκης και πώς μπορεί να επηρεάσει το μέλλον της οικογένειας; Πώς θα εξελιχθεί η δυναμική μεταξύ των χαρακτήρων καθώς οι αναταράξεις συνεχίζονται; Αναμένουμε περισσότερες απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός”.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ