Σασμός – Το τέλος Έυας – Αντρέα έφτασε

Σασμός – Όπως όλα δείχνουν το τέλος Έυας – Αντρέα έφτασε. Δύο ρόλοι που έχουν καθοριστική σημασία στην εξέλιξη της σειράς αναμένεται να μας αποχαιρετήσουν τον Φεβρουάριο. Πρόκειται για τον Αντρέα (Βασίλης Μπισμπίκης) και την Εύα (Πηνελόπη Τσιλίκα), που ούτως ή άλλως είχαν συμφωνήσει να κάνουν γκεστ εμφάνιση στον γ ́ κύκλο του «Σασμού».

Σασμός – Το τέλος Έυας – Αντρέα έφτασε

Η Εύα, όπως όλα δείχνουν, θα αφήσει το νησί και τη ζωή που παρουσίασε στους ήρωες, πριν προλάβει να μάθει ότι Ο Παύλος σκότωσε τον αδελφό της. Ο Αντρέας έχει πια μάθει πως ο Ρούσσος Σταματάκης άφησε στην κληρονομιά του ένα χωράφι σε εκείνον και στον αδελφό του τον Τηλέμαχο, επειδή αισθανόταν τύψεις για την αυτοκτονία της μητέρας του.

Οι δυο τους είχαν κρυφό δεσμό, όμως τελικά την πάντρεψαν με Βρουλάκη και εκείνη έβαλε τέλος στη ζωή της όταν και ο Ρούσσος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με μια άλλη. Μένει να δούμε αν όντως ο Αντρέας είναι ένας Σταματάκης και αν όλο αυτό θα αλλάξει τα πάντα μέσα του και θα θελήσει να εξαφανιστεί από την Κρήτη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ