Σασμός – Το προφητικό όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης

Σασμός – Ξέρει και η ίδια τις καταστροφές που έχει προκαλέσει στο χωριό τους η άφιξη του Αντρέα, αλλά την ίδια στιγμή δεν του κρατάει κακία καθώς γνωρίζει καλύτερα από όλους τα άσχημα παιδικά χρόνια που είχε, από τη στιγμή που η Μαρία πέθανε.

Σασμός – Το προφητικό όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης

Παρ’ όλα αυτά, δεν θα διστάσει να του ζητήσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς να φύγει από την Ανω Ποριά για να βρουν ξανά όλοι την ησυχία τους. Ο Αντρέας θα την αποχαιρετίσει με δάκρυα στα μάτια, όμως λίγα μερόνυχτα αργότερα εκείνη θα ανησυχήσει καθώς θα δει στον ύπνο της τον εαυτό της μαζί με τη Σταματάκαινα, με την τελευταία να την κατηγορεί για την απόφασή της να μην πει στον Αντρέα την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα.

Η γιαγιά θα ξυπνήσει έντρομη, έχοντας στο μυαλό της ότι ο ανιψιός της είναι νεκρός και το γεγονός πως δεν θα μπορεί να τον βρει θα κάνει την υποψία της βεβαιότητα. Όταν η Μαρία, η μητέρα του Αντρέα και του Τηλέμαχου, αυτοκτόνησε σε ένα από τα κτήματα της οικογένειας Σταματάκη, ο Ρούσσος με τον οποίο και είχε σχέση, έφυγε μακριά. Έφτιαξε τη ζωή του στη Σουηδία, όμως δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα πατήσει το πόδι του και πάλι στην Ανω Ποριά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ