Σασμός – Το μυστικό αποκαλύπτεται – Μονόδρομος ο χωρισμός

Σασμός – Οι εξελίξεις που προβλέπονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς αποτελούν πηγή έντονης έντασης, καθώς η σχέση μεταξύ της Αργυρώς και του Αστέρη φαίνεται να καταρρέει, εκτινάσσοντας τον κοινό σε έναν κόσμο μυστηρίου και αναταραχής.

Σασμός – Το μυστικό αποκαλύπτεται – Μονόδρομος ο χωρισμός

Η αποκάλυψη του μυστικού που κρατούσε ο Αστέρης φαίνεται να είναι ο κύριος λόγος που οδηγεί στο χωρισμό του με την Αργυρώ. Μετά τον ανακριβή εντοπισμό του Μαθιού ως δολοφόνου του Στεφανή, ο Αστέρης απομακρύνεται από τον αδερφό του και την Καλλιόπη, αντιδρώντας στον ρόλο που διαδραμάτισαν στην τραγωδία που έπληξε τις οικογένειές τους. Η Αργυρώ, χωρίς να γνωρίζει τον πραγματικό λόγο της αλλαγής στάσης του Αστέρη, αντιμετωπίζει αναπάντητα ερωτηματικά. Ενώ ο Μαθιός και η μητέρα του προσπαθούν να πλησιάσουν τον Αστέρη, εκείνος τους απομακρύνει, κρατώντας τους σε απόσταση.

Παράλληλα, η εγκυμοσύνη της Βασιλικής φαίνεται να επηρεάζει τον Αστέρη, ο οποίος επισκέπτεται τον Μαθιό για να τον συγχαρεί. Η Εύα, αποκαλύπτοντας το ένοχο μυστικό του Μαθιού για τον φόνο του Στεφανή, στρέφεται κατά της οικογένειάς του. Στο κεντρικό γεγονός, ο Αντρέας αποκαλύπτει την αλήθεια στην Αργυρώ, η οποία συγκλονίζεται από όσα ακούει. Η αντιδράσεις της Αργυρώς και του Αστέρη, που επιτέλους παραδέχεται ότι γνώριζε τα πάντα, φέρνουν τη σχέση τους στο όριο του χωρισμού.

Η Αργυρώ αναγκάζει τον Αστέρη να επιλέξει ανάμεσα σε αυτήν και στην οικογένειά του, αποκαλύπτοντας ότι δεν επιθυμεί πλέον σχέσεις με τον Μαθιό και την Καλλιόπη, και ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον Πετράκη. Ο Αστέρης, αντιμετωπίζοντας μια δύσκολη επιλογή, επιλέγει να είναι με τη μητέρα και τον αδερφό του. Η Αργυρώ, ακούγοντας την απόφασή του, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αποχωρήσει, δημιουργώντας αγωνία για το εάν υπάρχει γυρισμός στη σχέση τους ή αν η αγάπη τους θα τους ενώσει ξανά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος