Σασμός – Το κουβάρι της αλήθειας ξετυλίγεται – Ο Παππά – Μιχάλης κάνει την Αρχή

Σασμός – Η αλήθεια αναδύεται στην επιφάνεια και το πέπλο των μυστικών αρχίζει τώρα να ξεκαθαρίζει. Παρά τη γνώση που έχουν όλοι, κανείς δεν τολμά να μιλήσει για τον έρωτα της μητέρας του Αντρέα, της Μαρίας, με τον Ρούσσο Σταματάκη.

Σασμός – Το κουβάρι της αλήθειας ξετυλίγεται – Ο Παππά – Μιχάλης κάνει την Αρχή

Ο ίδιος ο Αντρέας, ωστόσο, αρνείται να ξεχάσει. Όπως υπογραμμίζει, δεν υπάρχει στιγμή που δεν σκέφτεται τον πόνο που υπέστη η μητέρα του λόγω της εγκατάλειψης του Ρούσσου, και αποφασίζει πως δεν θα ησυχάσει μέχρι να ανακτήσει το αίμα της, οδηγώντας σε αναταραχή την οικογένεια της “καπετάνισσας”.

Η εκδικητική κίνηση που θα οδηγήσει τον Αντρέα να οργανώσει επίθεση εναντίον του Μαθιού θα επιταχυνθεί όταν ο γιος της Καλλιόπης αποκαλύψει ότι βρισκόταν στο κρησφύγετο τη νύχτα που πέθανε ο Λάζαρος.

Χωρίς να χάνει χρόνο, συναντά τον Γιάννο, το άτομο που θα εκτελέσει τον Μαθιό από απόσταση. Όμως, οι προθέσεις του θα γίνουν γρήγορα γνωστές στους Παύλο, παππά-Μιχάλη και τη γιαγιά, οι οποίοι θα αναλάβουν δράση. Αρχικά, ο παπάς προειδοποιεί τον Αντρέα να προσέχει τις κινήσεις του, αφού υπάρχουν παρελθοντικά γεγονότα που, αν γίνουν γνωστά, θα αλλάξουν τη στάση όλων απέναντι στους Σταματάκηδες. Αδιαφορώντας, απευθύνεται στη γιαγιά Ειρήνη για περισσότερες αλήθειες.

Εκείνη τον συμβουλεύει να μην εξερευνά το παρελθόν, αλλά αυτός, αμφισβητώντας την ενημέρωση του παπά, απευθύνεται στον Παύλο. Αυτός του αποκαλύπτει ότι ο Ρούσσος αποφάσισε να αφήσει ένα κτήμα ως αποζημίωση για τη μητέρα του, αλλά η Εύα το διαπραγματεύεται με την καπετάνισσα. Ο Αντρέας, θέλοντας να διεκδικήσει την περιουσία του, αντιμετωπίζει την Καλλιόπη κατηγορώντας την για την παράνομη κατάληψη της γης τους. Παραδέχεται την ενέργεια αλλά τον καλεί να ζητήσει εξηγήσεις από τους υπευθύνους της κληρονομιάς.

Κατηγορεί την καπετάνισσα για κλοπή της περιουσίας της μητέρας του, υποστηρίζοντας ότι έχουν “κλέψει” την περιουσία της. Στο μεταξύ, ο παππά-Μιχάλης, η γιαγιά-Ειρήνη και ο Παύλος συζητούν ξανά και καταλήγουν πως το θέμα με το χωράφι ήταν το λιγότερο επώδυνο για τον Αντρέα σε σχέση με άλλες αλήθειες που ίσως αποκαλυφθούν. Ο παπάς προτείνει να μιλήσει η γιαγιά ξεκάθαρα στον Αντρέα, αλλά εκείνη φοβάται την αντίδρασή του.

Όλοι συμφωνούν ότι η αλήθεια θα φέρει λύση στις σχέσεις των δύο οικογενειών, αλλά η γιαγιά τονίζει πως ο θυμός του Αντρέα θα καίει όλους. Ο Αντρέας, ανυποψίαστος για το τι πραγματικά τον περιμένει, ρωτά την γιαγιά για τις αλήθειες που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Εκείνη, μετά από δισταγμό, αποκαλύπτει ότι είναι παιδί του Τζανή Σταματάκη, κάτι που της είχε εξομολογηθεί η μητέρα του πριν πεθάνει. Η αντίδραση του Αντρέα είναι έντονη, καθώς συνειδητοποιεί πως το ίδιο αίμα διατρέχει τις φλέβες του. Παρόλο που αντιδρά αρχικά με καχυποψία, τελικά δέχεται την πραγματικότητα ότι είναι πρώτα ξαδέλφια με τον Μαθιό και τον Αστέρη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος