Σασμός – Την συγχωρεί και γίνεται νονά του μωρού

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Θοδώρα επιτυγχάνει τη συγχώρεση, ενώ ο Αστέρης βρίσκεται ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες. Η Θοδώρα ανοίγει την καρδιά της στη Βασιλική, αφηγούμενη όσα έκανε πριν τον θάνατο του Πέτρου. Αυτά τα γεγονότα ουσιαστικά όπλισαν το χέρι του Αστέρη και οδήγησαν στον τραγικό καβγά.

Σασμός – Την συγχωρεί και γίνεται νονά του μωρού

Η Βασιλική, σοκαρισμένη αλλά με κατανόηση, αντιλαμβάνεται την εξομολόγηση της Θοδώρας. Αν και συγκλονίζεται από τα ακούσματα, αναγνωρίζει το βάθος της μετάνοιας που βαραίνει τη Θοδώρα, καθώς αντιλαμβάνεται πόσο έχει πληρώσει για τις πράξεις της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Βασιλική ενημερώνει τον Αστέρη πως η απόφαση της Θοδώρας να γίνει νονά του παιδιού της δεν σχετίζεται με την πρόταση αυτή. Η Θοδώρα, ακούγοντας τη Βασιλική, συγκινείται από τη στάση της και την κατανόησή της.

Παράλληλα, η Βασιλική ενημερώνει τον Αστέρη για την απόφασή της να βαφτίσει η Θοδώρα το παιδί της. Εκείνος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς γνωρίζει τα συναισθήματα της Αργυρώς και της Μαρίνας απέναντι στην Θοδώρα. Παράλληλα, η Αργυρώ και η μητέρα της συνειδητοποιούν ότι πρέπει να συμφιλιωθούν με την κοπέλα και να αφήσουν πίσω τις διαφωνίες τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ