Σασμός – Την Πατάει σαν πρωτάρης ο Ανδρέας

Σασμός – Ο Ανδρέας στήνει μια εμπρηστική επίθεση με σκοπό να ξεγελάσει τον Παύλο και να κατηγορήσει τους Σταματάκηδες. Ο Παύλος δεν «τσιμπάει» και τα δύο ξαδέλφια τσακώνονται. Ανδρέας βάζει σε εφαρμογή το ύπουλο σχέδιό του και αναθέτει -με το αζημίωτο- σε κάποιον να τοποθετήσει εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του Παύλου, όπου μένει και ο ίδιος, για να δείξει στους δικούς του ότι οι Σταματάκηδες δεν έχουν μπέσα και δεν σκοπεύουν να μονιάσουν ποτέ μαζί τους.

Σασμός – Την Πατάει σαν πρωτάρης ο Ανδρέας

Η φωτιά αρχίζει να εξαπλώνεται, ο Παύλος λείπει και ο Ανδρέας, σύμφωνα με το σχέδιό του, θα βγει τελευταία στιγμή από το φλεγόμενο σπίτι για να ισχυριστεί ότι γλίτωσε από τύχη… Ο Αστέρης όμως, που μαζί με την Αργυρώ περνούν τυχαία από το σπίτι, βλέπει τις φλόγες και χωρίς δεύτερη σκέψη ορμάει μέσα και του σώζει τη ζωή!

Ο Ανδρέας είναι έξαλλος, αλλά δεν μπορεί να πει κουβέντα. Ο εμπρησμός στο σπίτι του Παύλου φέρνει αναστάτωση στο χωριό, που βλέπει μια νέα απειλή να σκιά ζει τις χαρές των αρραβώνων του Αστέρη και της Αργυρώς. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος το έκανε…Ο Ανδρέας δεν το βάζει κάτω. Μετά την παταγώδη αποτυχία του σχεδίου του, που ευτυχώς για εκείνον δεν την πήραν χαμπάρι οι υπόλοιποι για να τον ξεμπροστιάσουν, η οργή του είναι ανεξέλεγκτη.

Αφήνει υπονοούμενα για τους Σταματάκηδες, ισχυριζόμενος ότι ακόμα και η σωτήρια επέμβαση του Αστέρη ήταν σκηνοθετημένη από τους αντιπάλους τους, απλά και μόνο για να τους ρίξουν στάχτη στα μάτια! Ο Παύλος έρχεται σε ευθεία σύγκρουση μαζί του, αλλά ο Ανδρέας καταφέρνει να στρέψει εναντίον του τόσο τον Τηλέμαχο όσο και τον Λάζαρο, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά: «Δεν ακούω τίποτα! Από δω και πέρα, ο Παύλος είναι εχθρός μαζί.

Λίγο αργότερα, ο Ανδρέας βλέπει την Εύα να έχει σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στο πλάι του δρόμου, έχοντας πάθει βλάβη, και σπεύδει να τη βοηθήσει. Τις επόμενες ημέρες οι δυο τους συναντιούνται ξανά. Εκεί νος φαίνεται γοητευμένος μαζί της, εκείνη όμως, που γνωρίζει ποιος είναι, σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει για να μάθει αυτά που θέλει

Έπειτα από ένα γερό καβγά στο σπίτι των Βρουλάκηδων, με αφορμή την επιμονή του Ανδρέα να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες, η γιαγιά Ειρήνη καταρρέει. Οι φωνές παύουν και όλοι πια ανησυχούν για τη ζωή της. Η Μαρίνα και η Κατερίνα καλούν αναστατωμένες το γιατρό, ωστόσο οι προφητείες της ηλικιωμένης γυναίκας θα τους αφήσουν όλους κατάπληκτους.

Με το που συνέρχεται η γιαγιά Ειρήνη, η Καλλιόπη φροντίζει να τη συναντήσει και της ζητά να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, με την ελπίδα να προλάβουν τα χειρότερα, αφού όλο το χωριό μοιάζει με καζάνι που βράζει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος