Σασμός – Την απειλεί και εκείνη δεν δίνει δεκάρα

Σασμός – Ο Μαθιός στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, παίρνει θέση και εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά της Σάντρας, η οποία προσπαθεί επίμονα να προσεγγίσει τον Αστέρη.

Σασμός – Την απειλεί και εκείνη δεν δίνει δεκάρα

Αν και την απειλεί η Σάντρα εμμένει σε ύπουλα παιχνίδια προσέγγισης, παρά την προειδοποίηση του Μαθιού να απομακρυνθεί από τον Αστέρη. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική, με σκοπό να προστατέψει την Αργυρώ και τον Αστέρη, καλεί τον Αστέρη να είναι προσεκτικός με τις προσεγγίσεις της Σάντρας και να της καταστήσει σαφές ότι δεν υπάρχει ελπίδα για κάτι περισσότερο μεταξύ τους. Ωστόσο, η Σάντρα συνεχίζει το παιχνίδι της, προκαλώντας έτσι εντάσεις τόσο με τον Αστέρη όσο και με τον Μαθιό.

Η Αργυρώ αντιλαμβάνεται τη συνεχή παρουσία της Σάντρας και χάνει την υπομονή της, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της προς τον Αστέρη για την κατάσταση αυτή. Το ζευγάρι βρίσκεται συχνά σε διαμάχες λόγω της παρουσίας της Σάντρας στη ζωή τους. Αντιλαμβανόμενος την επιδείνωση της κατάστασης, ο Μαθιός αποφασίζει να παρέμβει και να μιλήσει ανοιχτά στη Σάντρα, προειδοποιώντας την να απομακρυνθεί από τον Αστέρη. Η αντίδρασή της είναι έντονη, ανακαλύπτοντας έτσι το βάθος της αντιπαράθεσης που υπάρχει μεταξύ τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ