Σασμός – Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια

Σασμός –  Το αβυσσαλέο μίσος περικλείει τη Βασιλική, η οποία αδυνατεί να αντιληφθεί τον χαμό του παιδιού της. Απαιτεί από τον Μαθιό να εντοπίσει την κρυψώνα του Λάζαρου, φωνάζοντάς του, “Βρες μου τον Λάζαρο, θέλω να τον σκοτώσω με τα ίδια μου χέρια!”.

Σασμός – Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια

Σε μια άλλη πλευρά, η Καλλιόπη συνέκρινε ένα εκτάκτως συμβούλιο με τον Δημητρό και τον Νικολή. Οι σκοποί της είναι σκοτεινοί και προοιωνίζονται δυσάρεστη εξέλιξη. Η Άνω Ποριά βυθίζεται στο πένθος. Παράλληλα, ο Αντώνης πληροφορεί τη Μαρίνα για την απειλή που αποτελεί η Καλλιόπη. Η ίδια καταβάλλει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τους άντρες της οικογένειάς της, με σκοπό να σταματήσει το αίμα που θα χυθεί.

Στο μυστηριώδες πλέγμα αυτών των συγκρούσεων και των απειλών, η πόλη της Άνω Ποριάς διανύει μια σκοτεινή περίοδο. Ο πόνος και η οργή χαράσσουν τον χαρακτήρα των χαρακτήρων, ενώ οι προσπάθειες της Μαρίνας να εμποδίσει την τραγωδία φαίνονται σαν μια τελευταία ελπίδα για ειρήνη. Καθώς ο κίνδυνος επικρατεί στην πόλη, οι άνθρωποι της Άνω Ποριάς αντιμετωπίζουν τις πιο σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης ψυχής, αφήνοντας το μέλλον τους στο στοίχημα της ανθρώπινης ανθεκτικότητας και αλληλεγγύης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος