Σασμός – Θα ‘ρθει ο σασμός, μην στεναχωριέσαι

Σασμός – Η Καλλιόπη, παρά το ότι έχει τις ίδιες ανησυχίες με τη Βασιλική, κάνει ό,τι μπορεί για να την ηρεμήσει. Συζητά με τον παπα-Μιχάλη και τον Παύλο Βρουλάκη και αποφασίζει να επιδιώξει την ειρήνη.

Σασμός – Θα ‘ρθει ο σασμός, μην στεναχωριέσαι

Δεν θέλει τα εγγόνια της να πληρώνουν για τα λάθη των μεγάλων για όλη τους τη ζωή. Της λέει, “Θα μεγαλώσουμε μαζί την κοπελιά μας. Και ο Μαθιός θα βρεθεί δίπλα της, αφού πρώτα πληρώσει για το έγκλημά του, τον θάνατο του Στεφανή. Θα δεις, όλοι θα βρούμε γαλήνη και, αργά ή γρήγορα, θα ξανασμίξουμε χωρίς φόβο, χωρίς να μας κυνηγάνε. Στις μέρες που είσαι, μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα. Ταράζεις το μωρό. Μην αφήνεις τίποτα να σε ανησυχεί, όλα θα φτιάξουν, θα το δεις.

Το παιδί δεν θα χρειαστεί ούτε μάνα ούτε πατέρα, αλλά θα έχει γιαγιά που θα του κάνει όλα τα χατίρια.” Η Καλλιόπη κατανοεί πλήρως ότι η νύφη της, ειδικά τώρα που είναι στις μέρες της, έχει ανάγκη από ηρεμία. Προσπαθεί να της μεταδώσει την αίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς. Γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να μην αφήσει τις ανησυχίες της να επηρεάσουν την εγκυμοσύνη της Βασιλικής. Η Καλλιόπη πιστεύει ακράδαντα ότι μπορούν να βρουν τη λύση και να επαναφέρουν την ηρεμία στις ζωές τους, παρά τις δυσκολίες.

Η δική της αποφασιστικότητα και η αγάπη για τα εγγόνια της την οδηγούν να προσφέρει όλη την υποστήριξη που μπορεί στη Βασιλική, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα περιβάλλον γαλήνης και ασφάλειας για το μωρό που έρχεται.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ