Σασμός – Θα χυθεί αίμα για να μην γίνει σασμός…

Σασμός –  Στο αποψινό επεισόδιο, οι εξελίξεις παίρνουν δραματικές διαστάσεις με τον εμπρησμό στο σπίτι του Παύλου, ο οποίος προκαλεί αναταραχή σε όλο το χωριό. Η γιαγιά Ειρήνη αντιλαμβάνεται πως κάτι κακό πλησιάζει.

Σασμός – Θα χυθεί αίμα για να μην γίνει σασμός…

Σε αυτό το σημείο, κάποιος αποφασίζει να μην αφήσει την κατάσταση να ξεφύγει εκτός ελέγχου και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα, ακόμη και να ρισκάρει αίμα, για να το επιτύχει. Οι επόμενες εξελίξεις προβλέπονται εξίσου δραματικές…

Ο εμπρησμός στο σπίτι του Παύλου δημιουργεί αναστάτωση στο χωριό, απειλώντας την ευτυχία του Αστέρη και της Αργυρώς, που είναι στα σκαριά τα αρραβώνα τους. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος είναι ο υπεύθυνος, ενώ ο Αντρέας ρίχνει υπονοούμενα για την οικογένεια Σταματάκη και μπαίνει σε σύγκρουση με τον Παύλο. Επιπλέον, αποκαλύπτει ότι από εδώ και στο εξής, ο Παύλος είναι εχθρός του Τηλέμαχου και του Λάζαρου.

Η Εύα ξεκινά τη συγκέντρωση πληροφοριών για όσους υποπτεύεται ως πιθανούς υπεύθυνους για τον θάνατο του Ευθύμη. Το χωριό αποχαιρετά την Αιμιλία με μια μικρή γιορτή, αλλά η γιαγιά Ειρήνη προαισθάνεται την κακή ώρα που πλησιάζει με γοργά βήματα. Το απροσδόκητο έρχεται όταν ο Αντρέας αντιμετωπίζει την απροσδόκητη επίσκεψη της Εύας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος