Σασμός – Τεταμένη η ατμόσφαιρα – Αποχαιρετούν τον Λάζαρο

Σασμός – Τα εξελίξεις στα επεισόδια της σειράς που έρχονται θα μας καθηλώσουν. Με κάθε δυνατό τρόπο και χωρίς να διστάζει να υποστεί οποιοδήποτε κόστος, η Εύα έχει αποφασίσει να επαναφέρει το όνομα του αδελφού της στην αγνότητα.

Σασμός – Τεταμένη η ατμόσφαιρα – Αποχαιρετούν τον Λάζαρο

Απειλώντας να αποκαλύψει τα στοιχεία που ενοχλούν τον Μαθιό σχετικά με τον θάνατο του Στεφανή, η Εύα εμπλέκεται σε έναν ανοιχτό σύγκρουση με τον Παύλο. Ο Παύλος, εκνευρισμένος, απειλεί επίσης την Εύα, υποστηρίζοντας ότι θα αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα σε όλους. Παράλληλα, ο Αστέρης ενημερώνει τον Μαθιό ότι η Αργυρώ του ζήτησε να τον παραδώσει στην αστυνομία, αφήνοντας τον ανήμπορο να αντιδράσει. Η Στέλλα και η Θοδώρα, συναντώντας τον Γιώργο κατά τη διάρκεια μιας έξοδος τους, αντιμετωπίζουν αναστάτωση.

Το κλίμα στο χωριό επιδεινώνεται περαιτέρω με την κηδεία του Λάζαρου, καθώς όλοι ζουν με αγωνία για το μέλλον και τις εξελίξεις που θα φέρει. Η συναισθηματική ένταση στο χωριό φτάνει στα ύψη μετά τη δυναμική κηδεία του Λάζαρου. Η παρουσία όλων σε αυτήν την τελετή δίνει μια επιπλέον διάσταση στις σχέσεις και στις κρυμμένες εντάσεις. Καθώς η κηδεία εξελίσσεται, οι βλέμματα συναντώνται με αμηχανία και αγωνία, ενώ η αναμονή για το απρόβλεπτο και το άγνωστο επικρατεί. Το χωριό κρατά την ανάσα του, αντιμετωπίζοντας ένα μέλλον που φαίνεται να είναι πλέον αναπόφευκτο να ξεσπάσει με ένταση και αποκαλύψεις.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος