Σασμός – Τέλος η ελπίδα για σασμό

Σασμός – Η Βασιλική ζητά τη βοήθεια της Καλλιόπης για την καρφίτσα που έλαβε από τον νεκρό Φαρμάκη. Ο Μαθιός συμφιλιώνεται με τον Νικηφόρο, καθώς αντιλαμβάνεται ότι η αγάπη του για αυτόν υπερβαίνει τον θυμό του. Καταλήγουν να συνθέσουν μία οικογένεια.

Σασμός – Τέλος η ελπίδα για σασμό

Ο Παύλος υποχωρεί ενώπιον των διαβεβαιώσεων της Καλλιόπης σχετικά με τον Αστέρη, ενώ ο Αστέρης αρχίζει να αντιμετωπίζει ακόμα και τον Αντρέα με πιο θετικό τρόπο και να ονειρεύεται την επερχόμενη ζωή του και της Αργυρώς. Η ηρεμία πριν την καταιγίδα όμως θα διαλυθεί ξαφνικά για όλους!

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να διαλευκάνει τα πράγματα με τον Μαθιό. Πατέρας και γιος επικεντρώνονται στο να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Παράλληλα, η συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη ρίχνει ύποπτο φως στον Αντρέα, προσθέτοντας ένα ακόμα εμπόδιο στη σχέση τους. Οι προετοιμασίες για τον γάμο συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Αν και όλα φαίνονται θετικά με την Θοδώρα, η επαφή της με την Εύα και ένα περίεργο προαίσθημα του Παντελή, δημιουργούν αμφιβολίες για τη σχέση της με τον Γιώργο. Η Βασιλική θα λάβει κάτι που θα την σοκάρει και θα της θυμίσει δυσάρεστες αναμνήσεις από το παρελθόν. Ταυτόχρονα, ο Αντρέας θέτει σε εφαρμογή το διαβολικό του σχέδιο για να καταστρέψει τις ελπίδες για ευτυχία μια και καλή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος