Σασμός – Τα Αποτυπώματα ξελασπώνουν τον Μαθιό

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Απόψε στην σειρά, η Βασιλική αναγκάζει την Καλλιόπη να αντιμετωπίσει την αλήθεια σχετικά με τον φόνο του Λάζαρου. Τα γεγονότα καθηλώνουν, καθώς οι ανατροπές δεν αργούν να εμφανιστούν.

Σασμός – Τα Αποτυπώματα ξελασπώνουν τον Μαθιό

Παράλληλα, ο Αντώνης ενημερώνει τον Γιώργο ότι τα αποτυπώματα του Μαθιού δεν αντιστοιχούν στο εύρημα, ανατρέποντας έτσι όλες τις προηγούμενες υποθέσεις. Η Βασιλική, ωστόσο, βρίσκεται αντιμέτωπη με την Αργυρώ, που επιμένει στο τελεσίγραφό της προς τον Αστέρη. Αυτός, βυθισμένος σε δίλημμα ανάμεσα στην αγάπη του για τη Βασιλική και το χρέος του απέναντι στον αδελφό του, πρέπει να καταλήξει σε μια δύσκολη απόφαση.

Τα ερωτικά παιχνίδια συνεχίζονται, καθώς η Ντίνα αποκαλύπτει στον Γιώργο τη σχέση ανάμεσα στην Εύα και τον Αντρέα. Εκείνη, παράλληλα, σχεδιάζει να ταράξει τα ύδατα στα σχέδια του Αντρέα για τον Μαθιό. Ενώ η Καλλιόπη αναζητά την Αργυρώ, ο Αστέρης καλείται να καταλήξει σε μια τελική απόφαση. Σε μια τελευταία προσπάθεια να σταματήσει την εξέλιξη των γεγονότων, ο Παύλος αποφασίζει να αποκαλύψει στον Αστέρη την αλήθεια για το παρελθόν. Η σύγκρουση αναμένεται μεταξύ της Καλλιόπης και της Αργυρώς, ενώ ο Αστέρης παίρνει επιτέλους την απόφασή του.

Οι εξελίξεις ανατρέπουν το προηγούμενο σενάριο, αφήνοντας ανοιχτά πολλά ερωτηματικά για το μέλλον των χαρακτήρων. Καθώς η αγωνία ανεβαίνει, οι πρωταγωνιστές βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών τους, σε έναν κόσμο όπου η αλήθεια αποκαλύπτεται με κάθε πράξη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος