Σασμός – Συμμαχούν για να καταστρέψουν τον Μαθιό

Σασμός – Υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στη σειρά του ALPHA, καθώς η Εύα βρίσκει έναν σύμμαχο για τα σχέδια της να εκδικηθεί για τον θάνατο του Ευθύμη. Η Εύα πιστεύει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του αδερφού της και προσπαθεί να βρει στοιχεία που θα επιβεβαιώσουν τις υποψίες της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Για να το πετύχει αυτό, πλησιάζει τη Βασιλική για να μάθει λεπτομέρειες σχετικά με την οικογένεια Σταματάκη.

Σασμός – Συμμαχούν για να καταστρέψουν τον Μαθιό

Ταυτόχρονα, στο οινοποιείο όπου εργάζεται ξανά ο Βαγγέλης, ενημερώνεται για γεγονότα που σχετίζονται με όλους όσους είχαν κοινές γνωριμίες με τον Φαρμάκη. Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, ο Βαγγέλης μαθαίνει την αληθινή ταυτότητα της Εύα και τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται κοντά της. Είναι πρόθυμος να τη βοηθήσει, γεγονός που καθιστά την Εύα έναν ισχυρό σύμμαχο στα σχέδιά της.

Καθώς οι εξελίξεις συνεχίζονται, ανακαλύπτουμε ότι η Εύα δεν είναι μόνη της στην αναζήτησή της για δικαιοσύνη. Ο Βαγγέλης, που έχει προσωπικά κίνητρα και μυστικά που σχετίζονται με τον Φαρμάκη, είναι έτοιμος να αφιερώσει τον χρόνο και τις προσπάθειές του για να ανακαλύψει την αλήθεια. Καθώς οι δυο τους συνεργάζονται, οι σπαρακτικές αποκαλύψεις και οι ανατροπές που ακολουθούν υπόσχονται να κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία καθώς η ιστορία συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος