Σασμός – Στις 10 Δεκέμβρη το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η σειρά επιστρέφει με ένα εκπληκτικό νέο επεισόδιο την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 21:00, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού ALPHA. Ο Αντώνης, αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις, ζητά από την Καλλιόπη να επισκεφτεί άμεσα το τμήμα, καθώς χρειάζονται τα αποτυπώματά της για σημαντική έρευνα.

Σασμός – Στις 10 Δεκέμβρη το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς

Η ένταση ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ φτάνει στο αποκορύφωμά της, ενώ οι Μουντάκηδες, σε συνεργασία με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, ετοιμάζουν τα αντίποινα για τον αδικαιολόγητο θάνατο του Λάζαρου. Η Θοδώρα, αντιμέτωπη με τις εξελίξεις, προβληματίζεται για τη νέα σχέση του Γιώργου, ενώ ταυτόχρονα μοιράζεται τις υποψίες της με τον λάθος άνθρωπο.

Η εξέλιξη της πλοκής υπόσχεται αναταραχές και ανατροπές, καθώς οι χαρακτήρες βρίσκονται αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις και αποφάσεις που θα σημαδέψουν το μέλλον τους. Με τη συνεχή αγωνία και τον ανατρεπτικό ρυθμό της σειράς, οι θεατές περιμένουν με ανυπομονησία να ανακαλύψουν το πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις και οι εξελίξεις στον κόσμο του Σασμού.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος