Σασμός – Στήνει σατανική πλεκτάνη εναντίον του Μαθιού

Σασμός – Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της αγαπημένης σειράς δεν φέρνει το τέλος των συναρπαστικών περιπετειών και των ανατροπών. Μετά τον συγκλονιστικό θάνατο του Νικηφόρου, η Άνω Ποριά βυθίστηκε σε ένα βαθύ πένθος, καθώς η οικογένεια των Σταματάκηδων προσπαθεί να αντιμετωπίσει αυτή την απώλεια.

Σασμός – Στήνει σατανική πλεκτάνη εναντίον του Μαθιού

Ωστόσο, πριν καν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν τον πλήρη αντίκτυπο του γεγονότος, μια άλλη σφοδρή καταιγίδα εκδηλώνεται στη ζωή τους, αυτή τη φορά από ένα πολύ κοντινό μέλος της οικογένειάς τους: τον Αστέρη. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Αστέρης αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά ότι η οικογένειά του έχει εμπλακεί σε αμέτρητες παράνομες ενέργειες και αποφασίζει να απομακρυνθεί από αυτούς. Το σοκ του γίνεται ακόμη μεγαλύτερο όταν μαθαίνει ότι η ίδια η μητέρα του γνώριζε από την αρχή τον φόνο που διαπράχθηκε από τον Μαθιό και τον κάλυπτε.

Ο Αστέρης βρίσκεται σε σύγκρουση με την Καλλιόπη, και η κατάσταση φαίνεται να χειροτερεύει για τους Σταματάκηδες. Παρόλες τις προσπάθειες του Μαθιού και της Βασιλικής να προσεγγίσουν τον Αστέρη, εκείνος δείχνει ανένδοτος. Και ως αντίδραση σε όλα αυτά, αποφασίζει να αποκηρύξει την οικογένειά του και να ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον διαμοιρασμό της περιουσίας του. Αποφασίζει να αφήσει πίσω του την Κρήτη για πάντα, μαζί με την Αργυρώ και τον γιο τους.

Την ίδια στιγμή που η Καλλιόπη παρακολουθεί την διάλυση της οικογένειάς της, η Εύα σκοπεύει να πάρει εκδίκηση από τον Μαθιό και σχεδιάζει μια διαβολική πλεκτάνη εναντίον του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος