Σασμός – Στέλλα – Γιακωβάκης γνωρίζονται κάτω απο μοιραίες συνθήκες

Σασμός – Τα επεισόδια που ακολουθούν στη σειρά θα σημειώσουν μια εκρηκτική ανατροπή, καθώς η Στέλλα βρίσκεται σε ένα σοκαριστικό ατύχημα. Οδηγώντας με αφηρημένο τρόπο, η Στέλλα διαβάζει ένα μήνυμα στο κινητό της, αλλά όπώς προσπαθεί να το διαβάσει, χάνει τον έλεγχο και συγκρούεται με το μπροστινό αυτοκίνητο.

Σασμός – Στέλλα – Γιακωβάκης γνωρίζονται κάτω απο μοιραίες συνθήκες

Βγαίνοντας έξω, αντιμετωπίζει τον εξαγριωμένο οδηγό, ο οποίος διαμαρτύρεται για την αφηρημένη οδήγησή της. “Αν είστε αφηρημένη, καλύτερα να μην οδηγείτε! Τι σας φταίνε οι άλλοι; Κοιτάξτε να δείτε, πιάνετε ένα τιμόνι και όποιος πάει στο διάολο…”, εκτοξεύει ο οδηγός με οργή. Η Στέλλα απολογείται και του προτείνει να καταθέσει μαρτυρία ή ακόμα και να ενημερώσει την Τροχαία.

“Δεν είχα άλλη όρεξη. Ακόμα δεν έχω πατήσει το πόδι μου στην Κρήτη”, δηλώνει αυτός αγανακτισμένος. Αγανακτισμένη, η Στέλλα κατευθύνεται προς το γραφείο του Αντώνη για να μοιραστεί την εμπειρία της για τον “γρουσούζη” που συνάντησε. Αμφότεροι αγνοούν ότι θα ξανασυναντηθούν, και μάλιστα στο γραφείο του διοικητή της αστυνομίας.

Ο άντρας που συνάντησε, αποκαλύπτεται ως Χρήστος Γιακωβάκης, ο νέος εισαγγελέας της Κρήτης, ο οποίος θα βάλει όλους υπό τον φωτεινό προβολέα της δικαιοσύνης. Κυρίως, όμως, θα επικεντρωθεί στη Στέλλα, θεωρώντας όλες τις κινήσεις της ως αντικείμενο έρευνας, ειδικά τη συνεχή υπεράσπισή της στο δικαστήριο υπέρ της οικογένειας Σταματάκη. Παρά την κακή αρχή τους, με τον χρόνο, αναπτύσσεται μια έντονη έλξη ανάμεσά τους, παρά τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος