Σασμός – Σπρώχνει τον Αστέρη σε αδιέξοδο

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, η Αργυρώ διαμορφώνει δραματικές στιγμές, αφού αναλαμβάνει τον έλεγχο της κατάστασης. Δίνοντας τελεσίγραφο στον Αστέρη, του αναθέτει το βάρος της απόφασης: να επιλέξει ανάμεσα στο παιδί του και αυτήν ή τον αδερφό του.

Σασμός – Σπρώχνει τον Αστέρη σε αδιέξοδο

Η σχέση τους χαρακτηρίζεται από έντονες εντάσεις, καθώς η Αργυρώ πιστεύει ότι ο Αστέρης καλύπτει τον Μαθιό σχετικά με τη δολοφονία του Στεφανή. Προβλέπεται ότι αυτή η κατάσταση θα οδηγήσει σε αναταραχή και αβεβαιότητα για το μέλλον τους. Ο Αστέρης ανακοινώνει στον Μαθιό το αίτημα της Αργυρώς να τον καταδώσει στην αστυνομία, προσθέτοντας έναν επιπλέον παράγοντα πίεσης στη σχέση τους. Η Στέλλα και η Θοδώρα, έξω από τα επίκεντρα της κρίσης, βιώνουν μια ξαφνική συνάντηση που αναστατώνει τις ζωές τους.

Η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη παραμονεύει σε αβέβαιο έδαφος, καθώς η πεποίθηση της για την παρέμβαση του στην υπόθεση του Μαθιού περιορίζει την εμπιστοσύνη της. Η κηδεία του Λάζαρου προσθέτει έναν επιπλέον παράγοντα έντασης, δυναμιτίζοντας ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα στον Σασμό. Οι εξελίξεις υπόσχονται να αναστατώσουν τις ζωές των χαρακτήρων και να οδηγήσουν σε αναταραχή που θα κρατήσει τους θεατές σε αγωνία για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος