Σασμός Spoiler: Βρουλάκηδες και Μαθιός αρπάζουν τα όπλα και ξεκινούν πόλεμο!

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη προειδοποιεί τον γιο της, ενώ τρέμει και για την παραμονή του Αστέρη στη φυλακή. Το κακό μπορεί να ξεσπάσει, από όλες τις πλευρές. Τον ίδιο τρόμο βιώνει και η Βασιλική για τον Νικηφόρο, ο οποίος κρατάει την ίδια αδιάφορη στάση με τον θείο του.

Σασμός Spoiler: Βρουλάκηδες και Μαθιός αρπάζουν τα όπλα και ξεκινούν πόλεμο!

Πράγματι, ο Μαθιός δε δίνει σημασία. Πιστεύει πως η βεντέτα δε θα συνεχιστεί, καθώς ο Αστέρης κατάφερε να κλειστεί στο κελί, ισόβια. Κατά κάποιον τρόπο, η τιμωρία έχει έρθει και δεν αξίζει να ξεκινήσει νέος πόλεμος. Φυσικά, κάνει λάθος…

Ο Μαθιός και οι Βρουλάκηδες στέκονται απέναντι, στη σειρά Σασμός. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τα ξαδέλφια του Πέτρου και της Αργυρώς δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, μετά το φρικτό φονικό. Θέλουν να εκδικηθούν στο όνομα της οικογένειας, στέλνοντας κάποιον Σταματάκη στο χώμα, ως αντίποινα.

Το πρώτο δολοφονικό χτύπημα θα είναι αρκετό για να “ξυπνήσει” τους Σταματάκηδες. Ο Μαθιός θα συνειδητοποιήσει πως οι Βρουλάκηδες δεν αστειεύονται, στη σειρά Σασμός. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MYtv και της Σοφίας Τσιρκα, ο Μαθιός θα περάσει από την άμυνα στην επίθεση, αρπάζοντας το όπλο του!

Θα θελήσει να τους βάλει στη θέση τους, να κάνει την πρώτη δολοφονική επίθεση ο ίδιος, για να τους αποδείξει πως δε φοβάται! Η Καλλιόπη, μόλις θα ανακαλύψει τα σχέδια του γιου της, θα τρελαθεί! Αμέσως, θα τρέξει στην Βασιλική, ζητώντας της βοήθεια… Μόνον εκείνη θα μπορέσει να τον μεταπείσει…

Οι Βρουλάκηδες και ο Μαθιός αρπάζουν τα όπλα και ξεκινούν έναν πόλεμο που κρατάει χρόνια… Ποιες θα είναι οι συνέπειες;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός επεισόδιαΣασμος Μαθιοσ