Σασμός Spoiler: Βρίσκει τον τρόπο να χτυπήσει τον Ευθύμη

Σασμός Spoiler: Ο Γιώργης τολμάει και πηγαίνει στο μπαρ με σκοπό να πιέσει και άλλο τη θετή του κόρη, όμως δεν ξέρει πως ο Λευτέρης έχει μάθει για εκείνον. Για την ακρίβεια τον πετά έξω από το μπαρ λέγοντάς του: «Αν τολμήσεις να ενοχλήσεις ξανά τη Νάντια θα έχεις να κάνεις μαζί μου και πίστεψέ με δεν θέλεις να τα βάλεις μαζί μου.

Σασμός Spoiler: Βρίσκει τον τρόπο να χτυπήσει τον Ευθύμη

Φύγε από την Κρήτη όσο είναι ακόμα νωρίς γιατί κι εγώ δεν ξέρω τι θα γίνει αν βρεθείς ξανά στον δρόμο μου». Η Θοδώρα ζητά τον λόγο από την Ελενα για την κολόνια του Λευτέρη, αλλά εκείνη θα της αποκαλύψει κάτι που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

.
Ο Μανόλης αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Φαρμάκη, εκείνος όμως διατηρεί έναν άσο στο μανίκι του. Η Βασιλική ανησυχεί για τον Μαθιό, την ίδια ώρα που ο Ευθύμης κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Τόλη.

Ο Μαθιός και η Καλλιόπη πηγαίνουν να βρουν το όπλο του φόνου του Στεφανή. Κάποιος, όμως, βρίσκεται ήδη εκεί και θα έχουν μια συνάντηση που θα απειλήσει να ανατινάξει τα πάντα στον αέρα.

Ο Λευτέρης μαθαίνει από τον Ευθύμη την παρέμβαση του Παύλου και προειδοποιεί τον Νικηφόρο και τον Μάνο για τις προθέσεις του. Ο Παύλος από την άλλη βρίσκει επιτέλους τον τρόπο να χτυπήσει τον Ευθύμη.

Το φευγιό της Νάντιας από το σπίτι και οι απειλές του πατριού της πιέζουν τη Βασιλική, ενώ η Καλλιόπη βρίσκεται σε απόγνωση από τη νεροποντή και τον κίνδυνο που κυκλώνει κάθε μέρα και περισσότερο τον Μαθιό.

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια