Σασμός spoiler: Βαρύ πένθος – Το τραγικό τέλος του Μανώλη

Σασμός spoiler: Με τραγικά γεγονότα, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει η σειρά σε μερικές μέρες. Σύμφωνα με τα σπόιλερ που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, θα δούμε έναν από τους πρωταγωνιστές να πεθαίνει από μια θανατηφόρα ασθένεια.

Σασμός spoiler: Βαρύ πένθος – Το τραγικό τέλος του Μανώλη

Δυστυχώς, αυτός ο πρωταγωνιστής είναι ο Μανώλης. Ο ίδιος ήταν για πολύ καιρό ο μόνος που γνώριζε την πραγματική αλήθεια, ότι δηλαδή ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Προσπάθησε πολλές φορές να το αποκαλύψει, αλλά φοβόταν τις συνέπειες.

Ωστόσο, στα νέα επεισόδια, θα αντιμετωπίσει τεράστια πίεση από τον Νικηφόρο, ο οποίος γνωρίζει πλέον ολόκληρη την αλήθεια. Παρ’ όλα αυτά, θα προσπαθήσει ταυτόχρονα να αποφύγει τη σύλληψη του κολλητού του, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας κατά του Μαθιού.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoilers, ο Μανώλης θα πεθάνει από μια ασθένεια και θα βυθίσει ολόκληρο το χωριό σε πένθος. Η οικογένειά του θα κλείσει το μαγαζί και θα φύγει στο εξωτερικό. Μένει να δούμε αν αυτή η εξέλιξη θα επιβεβαιωθεί στα πρώτα επεισόδια και αν πραγματικά ο Μανώλης θα αντιμετωπίσει αυτό το τραγικό τέλος. Ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

σασμός - γ κυκλος ο επίλογος έρχεται στον alphaΣασμός spoilerσασμοσ spoiler αργυρω αστερησσασμος trailerσασμος γ κυκλοςσασμος γ κυκλος ο επιλογοςΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμός τι θα γίνεισασμοσ τρειλερ