Σασμός Spoiler: Τζένη και Νικηφόρος – Ένας μεγάλος έρωτας με τρομακτικές συνέπειες

Σασμός Spoiler: Από 40 κύματα θα περάσει η σχέση των δύο πρωταγωνιστών. Η Τζένη και ο Νικηφόρος θα μας απασχολήσουν αρκετά, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός”. Ένας μεγάλος έρωτας φουντώνει, με τρομακτικές συνέπειες.

Σασμός Spoiler: Τζένη και Νικηφόρος – Ένας μεγάλος έρωτας με τρομακτικές συνέπειες

Ο Άγης, ύστερα από τις απειλές του Μαθιού, έκανε πίσω κι άφησε την Τζένη ήσυχη. Έσβησε το βίντεο με το οποίο την απειλούσε και απομακρύνθηκε από τη ζωή της.

Η Τζένη δε σταματάει λεπτό να τονίζει στον Νικηφόρο πόσο τυχερός είναι που έχει τον Μαθιό στη ζωή του. Χάρη σε αυτόν, ο Άγης δε θα ενοχλήσει ξανά το ζευγάρι. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές..

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός Σάντυ Χατζηιωάννου στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Άγης θα επιστρέψει αργότερα στη ζωή της Τζένης. Μία νέα ιστορία θα ξεκινήσει, με τον ίδιο να δείχνει ξανά το σκληρό του πρόσωπο.

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος και ο Μανώλης είναι έτοιμοι για το επόμενό τους βήμα. Αναζητούν σπίτι στο Ηράκλειο, για να ξεκινήσουν την φοιτητική τους ζωή από την αρχή. Όσο ο Νικηφόρος δείχνει ενθουσιασμένος, ο Μανώλης υποφέρει.

Ο Νικηφόρος και η Τζένη θα παραμείνουν μαζί, ως το τέλος της σειράς Σασμός. Φυσικά, τα προβλήματα θα είναι πολλά, με τα συναισθήματά τους να δοκιμάζονται διαρκώς. Όπως και να έχει, ο Νικηφόρος θα έχει σύμμαχο για κάθε δυσκολία τον Μαθιό.

Φυσικά, μέχρι η πικρή αλήθεια να έρθει στο φως. Μεγάλη έκπληξη θα κάνουν και οι γονείς της Τζένης, οι οποίοι θα ταράξουν σημαντικά τη ζωή της κόρης τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός νικηφοροςΣασμός τζενι