ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Τον συλλαμβάνουν για την απόπειρα δολοφονίας του Αντώνη

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Μαρίνα και Αντώνης θα σωθούν σαν από θαύμα! Ο Αντώνης κρατώντας της το χέρι και την ακριβώς επόμενη στιγμή ορκίζεται να τιμωρήσει εκείνον που θέλησε να τους κάνει κακό. Και το μυαλό του μένει καρφωμένο στον Ευθύμη, τον άνθρωπο που έχει ορκιστεί να τον σκοτώσει, έπειτα από τη σφαίρα που ο αστυνόμος κάρφωσε στο στήθος της γυναίκας του πριν χρόνια. Αμέσως πηγαίνει στο γραφείο του και τον συλλαμβάνει με σκοπό να μάθει τις κινήσεις του αιμοβόρου άντρα λίγα εικοσιτετράωρα πριν.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Τον συλλαμβάνουν για την απόπειρα δολοφονίας του Αντώνη

«Ο Ευθύμης αρνείται της κατηγορίες και προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει αλλά ο Αντώνης δεν χάνει τον στόχο του. Με μια σειρά από εύστοχες ερωτήσεις προσπαθεί να επιβεβαιώσει ότι εκείνος κρύβεται πίσω από τα σπασμένα του φρένα. Εκείνος και η ομάδα του. «Η μνήμη σου, Ευθύμη, είναι τελικά ασθενής. Εσύ μου εξαπέλυσες απειλές για την ίδια μου τη ζωή. Πρόλαβες και το ξέχασες;», του απαντά ο αστυνόμος.

Η Μαρίνα είναι ακόμα σοκ. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως λίγο έλειψε να βρεθεί στον άλλο κόσμο με τον αγαπημένο της. Η Αργυρώ και η γιαγιά Ρηνιώ εξακολουθούν να μη σταματούν να δοξάζουν τον θεό για την καλή της τύχη, όμως ο φόβος δεν λέει να κοπάσει στην ψυχή της.

Ο Αντώνης της υπόσχεται πως θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στο εξής. Ακόμα όμως και η υπόσχεσή του δεν μπορεί να την ηρεμήσει. Αντίθετα, το γεγονός πως κυκλοφορεί μόνος του στους δρόμους της Κρήτης, της δημιουργεί επιπλέον άγχος.

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια