ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Το σχέδιο της Καλλιόπης χαλάει – Αυτός ευθύνεται

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η Καλλιόπη σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός, δίνει εντολή εξόντωσης για τον Παύλο Βρουλάκη. Τα ξαδέρφια, ο Νικολής και ο Δημητρός, έχουν ήδη στο μυαλό τους το σχέδιο και το μόνο που μένει είναι να κλείσουν ένα ραντεβού με τον Παύλο λέγοντας του πως πρέπει να συναντηθούν για να μιλήσουν για την βεντέτα και πως μπορούν να λύσουν τις διαφορές τους.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Το σχέδιο της Καλλιόπης χαλάει – Αυτός ευθύνεται

Τα αίματα θα ανάψουν στα ορεινά της Κρήτης και τα όπλα θα βγουν στην Άνω Ποριά με στόχο να βγει από την μέση ο Παύλος Βρουλάκης μετά από εντολή της Καλλιόπης. Τι θα συμβεί όμως και πόσο θα κινδυνεύσει η ζωή του Αστέρη, στην σειρά Σασμός, πάνω στην συμπλοκή αυτή;

Ο Παύλος δέχεται να τους συναντήσει και φτάνει στο σημείο της συνάντησης βλέποντας τους δυο άνδρες οπλισμένους. Λίγο πριν γίνει το κακό, εμφανίζονται ο Μαθιός και ο Αστέρης, με τον δεύτερο να ορμά πάνω στον οπλισμένο άνδρα.

Ένας πυροβολισμός ακούγεται και όλοι μένουν κάγκελο. Ευτυχώς όμως ο Αστέρης δεν τραυματίζεται στην σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα να μην χυθεί αίμα. Ο Παύλος αμέσως μετά ευχαριστεί τον Σταματάκη για όσα έκανε για εκείνον.

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια