Σασμός spoiler: Το ψέμα του Αντώνη φέρνει χωρισμό

Σασμός spoiler: Στα νέα επεισόδια, η οικογένεια Βρουλάκη βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλες φουρτούνες και συμφορές. Λίγο καιρό μετά τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη, το ζευγάρι βιώνει μία από τις πιο δύσκολες κρίσεις της ζωής τους, που οδηγεί στον χωρισμό τους.

Σασμός spoiler: Το ψέμα του Αντώνη φέρνει χωρισμό

Ο θάνατος του Πετρή είναι μια βαθιά πληγή που ποτέ δεν κλείνει για τη Μαρίνα. Παρόλο που προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή της για χάρη της οικογένειάς της και του εγγονιού της, δεν μπορεί να ξεχάσει τον χαμό αυτού του αγαπημένου προσώπου. Παράλληλα, ο Αντώνης προσπαθεί να προστατέψει τη Μαρίνα και καταλήγει να της αποκρύψει ορισμένα πράγματα, λέγοντάς της ψέματα.

Η Θεοδώρα έχει αλλάξει ριζικά ως πρόσωπο και δεν είναι πια η επιπόλαιη γυναίκα που κάποτε ήταν. Οι δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει την έχουν ωριμάσει, και η είδηση του θανάτου του Πετρή την έχει συγκλονίσει βαθιά. Στο μυαλό της, επανέρχονται τα λόγια που είχε πει στον Αστέρη, και αυτή η σκέψη την ταράζει σε βαθμό παράνοιας.

Το γεγονός ότι είχε δηλώσει στον Αστέρη ότι ο Μανόλης φώναζε το όνομα του Πετρή στον ύπνο του δεν μπορεί να σβήσει από τη συνείδησή της, και νιώθει υπεύθυνη για την τραγωδία που ακολούθησε. Ξέρει ότι στο μέλλον μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με κάποιον που θα την κατηγορήσει ότι φέρει ευθύνη για τον θάνατο του γιου της και ότι ενέπνευσε τις υποψίες της αστυνομίας για τον φόνο του Στεφανή.

Το γεγονός ότι ο Αντώνης είχε γνώση των γεγονότων και δεν της είχε αποκαλύψει τίποτα την συγχύζει ακόμα περισσότερο. Η ένταση στη σχέση τους φθάνει σε ανώτατο σημείο, και ο γάμος τους βρίσκεται σε κρίση. Η Αργυρώ προσπαθεί να διαμεσολαβήσει, αλλά η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να μην ανεχτεί το ψέμα, που στα μάτια της είναι αδιανόητο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος