Σασμός spoiler: Το όπλο που σκότωσε τον Στεφανή στα χέρια της Καλλιόπης

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός δολοφονεί τον Στεφανή βάναυσα, κρύβοντας το φονικό όπλο μακριά από τον τόπο του εγκλήματος. Συγκεκριμένα, μεταφέρει το όπλο αυτό στο βουνό, χωρίς να αντιλαμβάνεται πως η Καλλιόπη έχει πρόσβαση στο σημείο αυτό, στη σειρά Σασμός.

Σασμός spoiler: Το όπλο που σκότωσε τον Στεφανή στα χέρια της Καλλιόπης

Το σπίτι στο βουνό είναι των Σταματάκηδων και σε αυτό μπορούν να πάνε όλοι. Φυσικά, ο Μαθιός δεν είχε προβλέψει πως η μητέρα του θα έφτανε ως εκεί. Η Καλλιόπη, όμως, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Βασιλική, ψάχνει απαντήσεις.

Υποψιάζεται πως ο Στεφανής έφυγε από τα χέρια δικού της παιδιού. Έτσι, η αναζήτηση στοιχείων θα την οδηγήσει στον ένοχο. Μία επίσκεψή της στο σπίτι αυτό, θα την φέρει αντιμέτωπη με την φρικτή αλήθεια.

Στο μεταξύ, ο Αντώνης και η Ντίνα πιάνουν στα πράσα τον Μαθιό και την Βασιλική, με ένα νέο κουβάρι αποκαλύψεων να ξετυλίγεται. Όλοι ψάχνουν αποδείξεις κατά του Μαθιού, για να κλειστεί -επιτέλους- ο ένοχος στη φυλακή.

Το ίδιο κάνει και η Καλλιόπη, όχι για να κλείσει τον γιο της στη φυλακή, αλλά για να δει την αλήθεια κατάματα. Ανεβαίνει στο βουνό, στο μικρό σπίτι των Σταματάκηδων και βλέπει αυτό που δεν ήθελε να δει.

Η Καλλιόπη πιάνει στα χέρια της το όπλο και καταρρέει, στη σειρά Σασμός. Αμέσως, το παίρνει μαζί της και το εξαφανίζει. Είναι σίγουρη πως ο γιος της είναι φονιάς και λυγίζει. Ο Αντώνης και η Ντίνα συνεχίζουν τις έρευνες, αναζητώντας κι εκείνοι το φονικό όπλο. Μόνο που, τώρα το έχει η Καλλιόπη…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός Καλλιοπη