Σασμός Spoiler: Το όπλο «μιλά» και δείχνει τον ένοχο

Σασμός Spoiler: Μια νέα συνάντηση με τον Μαθιό, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται μπροστά του με άγριες διαθέσεις προκειμένου να τον προειδοποιήσει να μείνει μακριά από τον ίδιο και την οικογένειά του, εξαγριώνει τον Ευθύμη, ο οποίος αποφασίζει να τον χτυπήσει εκεί που πονά περισσότερο.

Σασμός Spoiler: Το όπλο «μιλά» και δείχνει τον ένοχο

Έτσι, βρίσκει τη Βασιλική και, χωρίς περιστροφές, της λέει στα ίσια ότι πιστεύει πως δολοφόνος του Στεφανή είναι ο ίδιος της ο άντρας. Εκείνη παγώνει. Δεν μπορεί ούτε να διανοηθεί
ότι ο άνθρωπος που παντρεύτηκε, αυτός που πάντα αγαπούσε, θα μπορούσε να σηκώσει το όπλο του και να πάρει μια άλλη ζωή.

Ξέρει, φυσικά, ότι ο Μαθιός μπορεί να γίνει πολύ σκληρός αν χρειαστεί. Αλλά γνωρίζει καλύτερα από όλους το πόσο ευαίσθητος είναι στην πραγματικότητα και το θεωρεί αδιανόητο να σκότωσε τον ίδιο τον ξάδερφό του, τον πατέρα του Νικηφόρου, τον οποίο αγαπούσε πάντα σαν δικό του παιδί.

Παρ’ όλα αυτά, μέσα της κλονίζεται και αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις για τα πάντα. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός, μην αντέχοντας πια το βάρος που κουβαλά, ξεσπά πάνω στην Καλλιόπη. Το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης έχει ήδη φτάσει στα χέρια του Αντώνη και η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας έχει αρχίσει…

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης, έπειτα από μια συζήτηση που έχει με τον Παύλο, αποφασίζει να πει επιτέλους «ναι» στην Αργυρώ. Όταν, όμως, της ανακοινώνει ότι σκοπεύει να πει στη μάνα του για τον Πετρή, εκείνη είναι κάθετα αντίθετη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άλλος ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσά τους.

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια