Σασμός Spoiler: Το επόμενο εκδικητικό χτύπημα των Βρουλάκηδων

Σασμός Spoiler: Με αίμα γράφεται η αγαπημένη μας ιστορία. Η βεντέτα συνεχίζεται ανάμεσα στις δύο οικογένειες, με τα φονικά να αφήνουν άφωνο το τηλεοπτικό κοινό.

Σασμός Spoiler: Το επόμενο εκδικητικό χτύπημα των Βρουλάκηδων

Ένα φρικτό λάθος θα οδηγήσει στο χώμα τον Πέτρο Βρουλάκη, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο. Την απάντηση στη σειρά Σασμός θα δώσουν τα ξαδέρφια του Βρουλάκη, τα οποία θα μαζευτούν από όλη την Κρήτη, ζητώντας εκδίκηση.

Μόλις μάθουν πως ο Πέτρος πέθανε από χέρια Σταματάκηδων, θα αντιληφθούν πως η βεντέτα συνεχίζεται! Θα επισκεφτούν την Μαρίνα, η οποία θα είναι σε τραγική κατάσταση. Έχασε σύζυγο και γιο από τα ίδια χέρια.. Χέρια Σταματάκηδων!

Ένας νέος πόλεμος θα ξεσπάσει στην Κρήτη, με τον αστυνόμο Αντώνη να βρίσκεται σε τεράστιο πανικό. Συναγερμός έχει χτυπήσει στο τμήμα, καθώς ο φόνος του Πετρή ανοίγει νέο κύκλο αίματος.

Η μέρα της κηδείας είναι ιδιαίτερα φορτισμένη. Τα ξαδέρφια του Βρουλάκη στέκονται δίπλα στην οικογένεια, με τους Σταματάκηδες να κρύβονται καλά, στη σειρά Σασμός. Ο Αστέρης έχει παραδεχτεί το λάθος του, παρόλο που δεν εμφανίζεται. Τρέμει για την ζωή του.

Η Αργυρώ θρηνεί πάνω από τον αδικοχαμένο αδελφό της και ορκίζεται εκδίκηση. Η αγάπη της για τον Αστέρη έχει γεμίσει από οργή, σκοτάδι κι απόγνωση. Σύμφωνα με το MYtv, τα μέλη της οικογένειας Βρουλάκη συγκεντρώνονται από όλη την Κρήτη και σχεδιάζουν το επόμενο εκδικητικό τους χτύπημα. Η ιστορία αυτή δε θα τελειώσει τόσο απλά…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvcampaign trailer σασμόςepisodia\marinamartha αγγελικήSPOILERΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣτέφανοςΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςγιαννης κοτσιρας σασμοςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςσασμος - campaign trailer - ερχεται στον alphaΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος γιαννης κοτσιραςΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμός τι θα γίνεισασμος τραγουδισασμοσ τρειλερσεισμος τραγουδιτζομπανακητρειλερ σασμος