ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Τι θα κάνει για χάρη της μητέρας του ο Νικηφόρος;

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Αφορμή για την πρώτη σοβαρή κρίση στη σχέση Μαθιού – Βασιλικής είναι ο Νικηφόρος. Γιατί η αγάπη της για το Νικηφόρο κάνει τη Βασιλική να αμφισβητεί το Μαθιό, για τον οποίο θεωρεί ότι έχει βάλει τον γιο της στη λογική της βεντέτας.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Τι θα κάνει για χάρη της μητέρας του ο Νικηφόρος;

«Ο Νικηφόρος φαίνεται ότι ακόμα κι εάν χρειάζεται να κάνει ένα βήμα πίσω, θα το κάνει για τη μητέρα του. Σίγουρα δεν θέλει να έλθει σε ρήξη η Βασιλική και ο Μαθιός. Από τη μια μεριά τα συναισθήματά του Νικηφόρου πλέον εκτονώνονται, υπάρχει μια κορύφωση σε όλο αυτό το μυστικό γύρω από το Νικηφόρο, του ποιος είναι ο δολοφόνος του πατέρα του και, πλέον, θέλει απαντήσεις. Και ψάχνει να βρει την αλήθεια» εξηγεί ο Γιώργος Αμούτζας.

Ωστόσο, η αλήθεια μένει ακόμη στο σκοτάδι, όσον αφορά στο τι γνωρίζει ο Νικηφόρος σε σχέση με αυτή. «Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Ο Μαθιός χειρίζεται με λεπτές ισορροπίες τον Νικηφόρο. Δεν τον κοροϊδεύει ούτε του λέει ψέματα. Τον κατευθύνει ενάντια στους Βρουλάκηδες. Γιατί, άσχετα με την απάντηση για το ποιος είναι ο δολοφόνος του πατέρα του, τα πράγματα φουντώνουν στο χωριό. Και οι δύο οικογένειες πρέπει να κοιτάξουν πώς θα προστατεύσουν τους δικούς του ανθρώπους».

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler