Σασμός Spoiler: Τι αποκάλυψε η γιαγιά Ειρήνη για τον μέλλον της

Σασμός Spoiler: Τι αποκάλυψε η γιαγιά Ειρήνη για τον μέλλον της στο Σασμό, θα πεθάνει τελικά ή όχι; Μια άκρως ενδιαφέρουσα αλλά και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η εξαιρετική Όλγα Δαμάνη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων έδωσε κάποια spoiler τα οποία θα δούμε να επιβεβαιώνονται στα επόμενα επεισόδια.

Σασμός Spoiler: Τι αποκάλυψε η γιαγιά Ειρήνη για τον μέλλον της

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έρχονται μεγάλες αλλαγές στην οικογένεια αλλά και την ζωή των Βρουλάκηδων. Η Μαρίνα μαζί με την κόρη της, Αργυρώ, θα φύγουν από την Κρήτη αφήνοντας την γιαγιά Ειρήνη μόνη της πίσω. Η ίδια όπως αποκάλυψε δεν θα έχει κανέναν άλλον στο πλευρό της εκτός από την Μανταρίνα, το αγαπημένο σκυλί του Πετρή και τον Άγγελο.

Επίσης, όσο αναφορά τον Άγγελο και την σχέση του με την οικογένεια των Βρουλάκηδων, είπε πως αναγκαστικά θα χρειαστεί να δώσει εξηγήσεις στην Μαρίνα και την Αργυρώ για το μυστικό που κρατούσε φυλαγμένο τόσα χρόνια. Τον Άγγελό η γιαγιά Ειρήνη θα τον βλέπει πια σαν αληθινό εγγονό της, είπε η ηθοποιός.

Τέλος, η Όλα Δαμάνη, η αγαπημένη σε όλους γιαγιά Ειρήνη αποκάλυψε τα εξής: «Υπάρχει πιθανότητα η γιαγιά Ειρήνη να πεθαίνει όπως γίνεται και στο βιβλίο». Όμως πριν από όλα αυτά, η σχέση της γιαγιάς Ειρήνης μαζί με την Καλλιόπη θα έχει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον πια, από εδώ και πέρα. Πιο χαρακτηριστικά είπε: «Θα ξανά βρεθούν η γιαγιά Ειρήνη με την Καλλιόπη καθώς κάποια γεγονότα της οδηγούν σε αυτό».

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler