Σασμός Spoiler: Τί αποφασίζει τελικά η Στέλλα με το παιδί;

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα μαθαίνει πως θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Αστέρη και ο κόσμος της αλλάζει, στη σειρά Σασμός. Η πρωταγωνίστρια, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά από αυτόν τον απότομο χωρισμό.

Σασμός Spoiler: Τί αποφασίζει τελικά η Στέλλα με το παιδί;

Δε μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πως ο Αστέρης έκανε πίσω και έσβησε όλα όσα είχαν σχεδιάσει και ζήσει με μιας. Στο πλευρό της έχει τους γονείς της, οι οποίοι γνωρίζουν την πικρή αλήθεια, χωρίς να μιλούν.

Η ίδια καλείται να πάρει μία γρήγορη απόφαση, σχετικά με το παιδί. Θα το κρατήσει; Κι αν ναι, πώς θα το μεγαλώσει; Μόνη της ή θα ζητήσει από τον Αστέρη να γυρίσει ξανά στο πλευρό της;

Μπορεί να δείχνει πως το σκέφτεται σοβαρά και για μέρες, μέσα της, όμως, είναι σίγουρη. Η Στέλλα θα κρατήσει το παιδί στη σειρά Σασμός, με την απόφαση να το μεγαλώσει μόνη της, χωρίς τον Αστέρη.

Αυτό που δεν έχει υπολογίσει είναι την αντίδρασή του, μόλις μάθει την αλήθεια. Ο Αστέρης θα διχαστεί, θα πληγωθεί, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Θα νιώσει την ανάγκη να σταθεί ξανά στο πλευρό της Στέλλας, για να έχει το παιδί του μια οικογένεια.

Τα πάντα θα ανατραπούν ξανά. Η Στέλλα έχει μάθει πως ο Αστέρης βγαίνει με άλλη και μέσα της κάτι έχει σπάσει. Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρης παλεύει να βρει τρόπο να πει στην Αργυρώ την αλήθεια, σχετικά με την εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου του.

Τα πάντα θα διαλυθούν ξανά για την Αργυρώ Βρουλάκη. Θα μείνει μακριά ο Αστέρης από την Στέλλα ή θα επιστρέψει;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός Στελλα