Σασμός Spoiler: Θοδώρα και Διονύσης συναντιούνται και ξεκινούν τις συνομωσίες

Σασμός Spoiler: Η συνάντηση της Θοδώρας και του Διονύση είναι γεγονός, στη σειρά Σασμός. Το δίδυμο αυτό προβλέπεται εκρηκτικό! Είναι δύο χαρακτήρες αδίστακτοι, που είναι ικανοί να φτάσουν στα άκρα, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Σασμός Spoiler: Θοδώρα και Διονύσης συναντιούνται και ξεκινούν τις συνομωσίες

Η Θοδώρα επισκέπτεται το ξενοδοχείο του επιχειρηματία, για να συζητήσουν για δουλειές και όχι μόνο. Τα νέα για τους αρραβώνες του Πέτρου και της Σεμίνας είναι γεγονός και έχουν μαθευτεί σε όλο το νησί.

Από τη μία πλευρά ο Διονύσης δε θέλει να χάσει την Σεμίνα από δίπλα του, ενώ από την άλλη η Θοδώρα δε θέλει να δει τον Πέτρο ευτυχισμένο. Έτσι, οι δυο τους συμμαχούν και καταστρέφουν τις ζωές δύο ανθρώπων που αγαπιούνται πολύ.

Η συνάντηση της Θοδώρας και του Διονύση αποτελεί την αρχή του τέλους, στη σειρά Σασμός. Η Θοδώρα εισβάλλει στο γραφείο του, άκρως εντυπωσιακή. Ο Διονύσης γοητεύεται, τόσο από την παρουσία της, όσο και από τον δυναμισμό που εκπέμπει ο χαρακτήρας της.

Η Θοδώρα ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Ζητάει από τον Διονύση να της δώσει δουλειά στο ξενοδοχείο, στην πτέρυγα των σπα. Όταν εκείνος την ρωτάει για τη Σεμίνα, η Θοδώρα παίζει το δυνατό της χαρτί και του αναφέρει για τον γάμο.

Αυτό που ακολουθεί είναι σατανικό. Ο Διονύσης, όχι μόνο μαθαίνει πως η Σεμίνα παντρεύεται, αλλά και πως θέλει να κόψει κάθε επαφή μαζί του. Μόλις αναφέρει στην Θοδώρα πως γνωρίζει για το παρελθόν της, εκείνη χαμογελά. Οι συνομωσίες τους δε θα αργήσουν να ξεκινήσουν…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός θοδώρα