Σασμός Spoiler: Θανάσιμη κόντρα με Αστέρη και Αντρέα

Σασμός Spoiler: Όσοι πίστευαν πως η σειρά εξαντλείται σε ό,τι έχει να προσφέρει, καλό θα ήταν να αναθεωρήσουν την άποψή τους, καθώς ο τρίτος και τελευταίος κύκλος υπόσχεται συναρπαστικές εξελίξεις. Τα επερχόμενα γεγονότα που θα ξεδιπλωθούν μπροστά στις οθόνες μας αναμένεται να είναι εκρηκτικά και πλούσια σε ανατροπές.

Σασμός Spoiler: Θανάσιμη κόντρα με Αστέρη και Αντρέα

Ο νέος κύκλος της σειράς θα φέρει στο προσκήνιο δυναμικές αναμετρήσεις, με τον Αστέρη να εμπλέκεται σε ένα επικίνδυνο και αποφασιστικό “μετωπικό” σύγκρουσης με τη μητέρα του και τον αδελφό του, αναλαμβάνοντας την υπεράσπιση των Βρουλάκηδων. Η αποκάλυψη ότι ο Μαθιός ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο του Στεφανή, σε συνδυασμό με την αποκάλυψη της προσποίησης του αδελφού του για μήνες, είναι κάτι που ο Αστέρης δυσκολεύεται να δεχθεί και δεν μπορεί να αγνοήσει.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERspoiler η γη της ελιάςΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμοσ spoiler αργυρω αστερησσασμος trailerσασμος αλφαΣασμός Β ΚύκλοςΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμός τraileσασμός τι θα γίνεισασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτρειλερ σασμος