ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα του πατέρα του Πετρή;

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η γιαγιά Ειρήνη είναι ο άνθρωπος που, χωρίς να το καταλάβει, έβαλε σε ενέργεια τον μηχανισμό της βεντέτας και βύθισε την οικογένειά της και τους Σταματάκηδες στο πένθος.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα του πατέρα του Πετρή;

Αποκρύπτοντας το γράμμα της Ανθούλας προς τον Μάρκο, εκείνο που του λέει ότι είναι έγκυος, υπέγραψε την θανατική καταδίκη του από τα χέρια του Βασίλη Σταματάκη. Κι αυτός, με τη σειρά του, έπεσε νεκρός στις φυλακές που εξέτιε την ποινή του από τα χέρια των ανθρώπων του Παύλου.

Ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο η γιαγιά Ειρήνη μοιράστηκε τον πόνο της και το βάρος της ενοχής που κουβαλάει είναι ο παπά Μιχάλης. Σε αυτόν μόνο εξομολογήθηκε το αμάρτημά της που την καταδιώκει σε όλη της τη ζωή.

Μοναδική της παρηγοριά, ειδικά μετά τον θάνατο του Πετρή, ήταν ο Άγγελος. Η ξαφνική είσοδος του γιου της Ανθούλας και του Μάρκου στη ζωή της ήταν η απάντηση στις προσευχές της για συγχώρεση. Μόνο που ο Άγγελος είναι πλέον νεκρός. Και, παρά το γεγονός ότι ο δράστης της δολοφονίας ήταν ο Κώστας, ο τέως σύζυγος της Άσπας, ο θάνατός του ήταν η αφορμή η αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο οικογένειες να ζωντανέψει. Μήπως ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν όλα …

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler