Σασμός spoiler: Στο στόχαστρο του υπαστυνόμου η οικογένεια Σταματάκη!

Σασμός spoiler: Νέες καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται με το νέο υπαστυνόμο Μάκη Χριστογιάννη να αποδεικνύεται πολύ «σκληρό καρύδι». Ο Μάκης ή αλλιώς Γεράσιμος από τη πρώτη μέρα που αναλαμβάνει καθήκοντα δείχνει την αποφασιστικότητα και συνάμα τη σκληρότητα του.

Σασμός spoiler: Στο στόχαστρο του υπαστυνόμου η οικογένεια Σταματάκη!

Πολύ γρήγορα ο Μάκης θα καταλάβει το ρόλο που παίζει κάποιο άτομο μέσα στην αστυνομία και θα το αποκαλύψει. Πρόκειται για τον ανιψιό της Καλλιόπης που καιρό τώρα ενημερώνει τη θεία του για θέματα και κινήσεις που σχετίζονται με τον αγαπημένο της γιο, τον Αστέρη.

Ο υπαστυνόμος δίνει σχετική εντολή στους ανθρώπους του στη φυλακή να του μεταφέρουν κάθε κίνηση του Αστέρη. Ένας συνδυασμός εξελίξεων θα τον οδηγήσουν και στο Μαθιό η περίπτωση του οποίου του προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η εξέλιξη αυτή ξαφνιάζει το Χριστογιάννη και παράλληλα του κινεί το ενδιαφέρον για να συνεχίσει την έρευνα του. Έτσι από εκείνη τη στιγμή η οικογένεια Σταματάκη μπαίνει στο στόχαστρο του υπαστυνόμου ο οποίος θα αρχίσει να παρακολουθεί στενά όλα τα μέλη της οικογένειας. Με πρώτο και καλύτερο τον Αστέρη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξεις