Σασμός spoiler: Στα πράσα πιάνει Μαθιό και Βασιλική ο Μανώλης

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός και η Βασιλική ζουν τον μεγάλο έρωτά τους, στη σειρά Σασμός, χωρίς να γνωρίζουν πως ο Μανώλης βρίσκεται πίσω τους και τους παρακολουθεί! Η αλήθεια έρχεται σταδιακά στο φως και δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στους πρωταγωνιστές.

Σασμός spoiler: Στα πράσα πιάνει Μαθιό και Βασιλική ο Μανώλης

Ο Μανώλης ταλαιπωρείται κάθε βράδυ, βλέποντας εφιάλτες. Μέσα του υποφέρει, γνωρίζοντας τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή. Μένει σιωπηλός, με τον εκφοβισμό του Μαθιού να κυριεύει ψυχή και νου…

Ο Αντώνης είναι σίγουρος πως ο μικρός κάτι γνωρίζει. Τον προσεγγίζει ήρεμα, ρωτώντας τον ξανά. Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα τον αποκαλεί “δειλό” μέσα στο σπίτι και τον πιέζει με τον δικό της τρόπο να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Μην αντέχοντας άλλο τους εφιάλτες, αποφασίζει να πάει στην αστυνομία. Θέλει να αποκαλύψει ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, θέλει να κλείσει τον Μαθιό στη φυλακή, για να προστατέψει τον φίλο του, τον Νικηφόρο.

Λίγο πριν πάει να καταδώσει, έρχεται αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα. Ο Μαθιός και η Βασιλική ανταλλάζουν καυτά φιλιά στη σειρά Σασμός και ο Μανώλης τους βλέπει από μακριά!

Ο νεαρός πρωταγωνιστής φρικάρει. Σύμφωνα με το TiVi, στέκεται παγωμένος και τους κοιτάζει. Δε μπορεί να μιλήσει. Δε μπορεί να αποκαλύψει τον πραγματικό ένοχο. Όλα έρχονται στο φως.

Οι μέρες περνούν και ο Μανώλης με τον Νικηφόρο έχουν μπει στην τελική ευθεία για την μετακόμισή τους στο Ηράκλειο. Οι εφιάλτες επιστρέφουν, με την αλήθεια να τρώει τα σωθικά του Μανωλιού.

Μήπως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή με συνεργό του την Βασιλική; Μήπως ο θάνατός του ήταν μονόδρομος για να αναβιώσει ο έρωτάς τους; Τα ερωτηματικά τον κυριεύουν… Ο Μανώλης δεν είναι ο ίδιος πια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός μανωλης