Σασμός spoiler: ΣΟΚ στην σειρά! «Μαθιός και Αντώνης είναι αδέρφια»

Σασμός spoiler: Ο Δημήτρης Ήμελλος που έχει αγαπηθεί στον ρόλο του αστυνόμου στη σειρά Σασμός έκανε αποκαλύψεις τόσο για την σειρά, όσο και τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί. Τι ανέφερε για την σχέση Μαθιού και Αντώνη;

Σασμός spoiler: ΣΟΚ στην σειρά! «Μαθιός και Αντώνης είναι αδέρφια»

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται. Εκεί, αρχικά αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε για να συμμετάσχει στο ΄Νησί’ αλλά kai τις εξελίξεις στον Σασμό, ανάμεσα σε Μαθιό και Αντώνη.

Πιο αναλυτικά ο Δημήτρης Ήμελλος τόνισε: «Η δουλειά του ηθοποιού είναι το θέατρο που έχουμε επαφή με το κοινό, μετά έρχεται το σινεμά και η τηλεόραση θέλει να έχεις χρόνο. Ψάχνω πάντα να κάνω κάτι που με ενδιαφέρει. Δεν είναι αυτοσκοπός η τηλεόραση. Η τηλεόραση με έναν τρόπο με περιορίζει σε αυτό. Δεν μπορούσε να βρω το ζύγιασμα των δύο αυτών πραγμάτων. Είχα δεχθεί πρόταση από το “Νησί”, αλλά είχα την πρόταση του Λευτέρη Βογιατζή, οπότε δεν γινόταν».

Δ. Ήμελλος: Ο Μαθιός είναι ένα “μεγάλο ψάρι”, τα μεγάλα ψάρια τα βγάζεις αργά, οπότε έχουμε όλη τη χρονιά!

Στην συνέχεια η συζήτηση δεν μπορούσε να μην πάει στον Σασμό, όπου ο αστυνόμος χαρακτήρισε τον Μαθιό ως το ‘μεγάλο ψάρι΄:«Ο Μαθιός με τον Αντώνη είναι “αδέρφια” στο Σασμό. Παρέμειναν πιστοί στην αγάπη της ζωής τους για χρόνια. Ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον, απλώς οι επιλογές της ζωής είναι διαφορετικές. Έχουν και οι δύο μια μοναξιά. Είναι μόνοι τους μέσα στον κόσμο που τους περιβάλλει».

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler