Σασμός spoiler: Σοκ στην σειρά! Διαλύονται οι αρραβώνες Σεμίνας και Πέτρου

Σασμός spoiler: Η Σεμίνα κι ο Πέτρος είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα, αλλά μία αποκάλυψη θα διαλύσει του αρραβώνες τους στη σειρά Σασμός. Τι είναι αυτό που θα φέρει τη ρήξη ανάμεσα στο ζεύγος;

Σασμός spoiler: Σοκ στην σειρά! Διαλύονται οι αρραβώνες Σεμίνας και Πέτρου

Η Σεμίνα εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά στη ζωή του Πέτρου και αμέσως του έκλεψε την καρδιά. Εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή, όταν είχε ανάγκη από ένα πρόσωπο να εμπιστευθεί και να ξεχαστεί απ’ όλα όσα γίνονται στην καθημερινότητά του. Η Σεμίνα όμως κάτι κρύβει και όταν αποκαλυφθεί θα προκαλέσει την οργή, αλλά και την απογοήτευση του Πέτρου.

Όλα κυλούν τέλεια στη σχέση τους. Η Σεμίνα κι ο Πέτρος είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Ο έρωτάς τους θα έχει ένα άδοξο τέλος. Το παρελθόν της Σεμίνας θα είναι εκείνο που θα σταθεί εμπόδιο στον αρραβώνα τους.

Η Σεμίνα πριν ο Διονύσης τη βρει και της δώσει σπίτι και δουλειά, εργαζόταν ως ιερόδουλη στην Αθήνα. Η κοπέλα θέλει να αφήσει πίσω της το παρελθόν, αλλά ακόμη τη στοιχειώνει. Τρέμει πως θα μαθευτεί και φοβάται την αντίδραση του Πέτρου. Όλα όμως κάποια στιγμή αποκαλύπτονται και τίποτα δε μένει κρυφό.

Ο Πέτρος ανακαλύπτει το σκοτεινό μυστικό της Σεμίνας και βάζει τέλος στους αρραβώνες τους, στη σειρά Σασμός. Η Σεμίνα είναι έτοιμη να καταρρεύσει και λυγίζει… Θα μπορέσει ο Πέτρος να το αφήσει πίσω του; Θα καταφέρει η Σεμίνα να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoiler