Σασμός Spoiler: Σοκ ο Πέτρος νεκρός – Ποιος είναι ο υπεύθυνος;

Σασμός Spoiler: Πολλοί αναρωτιούνται ποιες θα είναι οι επιπτώσεις, μετά τον θάνατο του Στεφανή. Πολλοί, μάλιστα, έχουν διαβάσει στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη με τον ομώνυμο τίτλο “Σασμός”, πως ο Πέτρος πέφτει νεκρός.

Σασμός Spoiler: Σοκ ο Πέτρος νεκρός – Ποιος είναι ο υπεύθυνος;

Όλα τα βλέμματα θα στραφούν πάνω του. Ο Πέτρος Βρουλάκης θα είναι ένας από τους βασικούς υπόπτους για τον θάνατο του Στεφανή, ειδικά μετά την σύγκρουση που δημιουργήθηκε, σχετικά με τα χωράφια.

Η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη, όταν η Θοδώρα, διψασμένη για εκδίκηση, θα φωτογραφήσει τον ένοχο στο πρόσωπο του Πέτρου, με στόχο να τον τιμωρήσει που την εγκατέλειψε.

Τί θα συμβεί στην πραγματικότητα; Ποια θα είναι η κατάληξη του Πέτρου;

Πράγματι, στο βιβλίο Σασμός και σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Πέτρος πέφτει νεκρός. Πέφτει νεκρός από τα χέρια του Αστέρη. Βέβαια, στο βιβλίο, όλα αυτά γίνονται πριν ο Αστέρης γνωρίσει την Αργυρώ.

Παρατηρούμε πως οι διαφορές ανάμεσα στο βιβλίο και στην σειρά είναι πολλές. Οι χαρακτήρες έχουν μείνει ίδιοι, τα γεγονότα, όμως, παρουσιάζονται λίγο διαφορετικά, σχετικά με τα χρονικά των φόνων.

Στο βιβλίο ο Πέτρος μας φεύγει νωρίς. Στη σειρά, παίζει ενεργό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Φυσικά, καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολο να είναι ο Αστέρης ο δολοφόνος. Ο Αστέρης απέχει από τη βεντέτα, εδώ και αρκετά χρόνια.

Επομένως, ο θάνατος του Πέτρου παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Εάν βρεθεί κι αυτός νεκρός, λόγω της βεντέτας, ποιος θα είναι αυτός που θα τραβήξει την σκανδάλη;

Όλοι οι χαρακτήρες μπαίνουν σε έναν θανατηφόρο κύκλο αίματος. Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες δε σταματούν να παλεύουν, για να λυτρώσουν τις οικογένειές τους και τα άδικα φονικά του παρελθόντος.

Ποιοι θα καταφέρουν να επιβιώσουν; Θα είναι ο Πέτρος ένας από αυτούς;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός Πέτρος