Σασμός Spoiler: Σοκ για την Θεοδώρα – Ο Γιώργος τις κάνει πρόταση γάμου

Σασμός Spoiler: Η Θεοδώρα θα αλλάξει ριζικά, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός”. Μετά την απομάκρυνση του Πέτρου, η πρωταγωνίστρια φορτίζεται από πολύ αρνητικά συναισθήματα. Θέλει με κάθε τρόπο να τον εκδικηθεί, να τον κάνει να πονέσει.

Σασμός Spoiler: Σοκ για την Θεοδώρα – Ο Γιώργος τις κάνει πρόταση γάμου

Ο Πέτρος, από την άλλη πλευρά, κόβει κάθε δίαυλο επικοινωνίας. Έτσι, η Θεοδώρα δε θα αργήσει να πέσει στην αγκαλιά του Γιώργου, ο οποίος δείχνει θαμπωμένος από την γοητεία που εκπέμπει η πρωταγωνίστρια.

Ένα δαχτυλίδι θα αλλάξει όλη της ζωή, όχι όμως το πως αισθάνεται πραγματικά. Ο πόνος της για τον Πέτρο δε θα περάσει, με τον νέο έρωτα που θα της χτυπήσει την πόρτα…

Ο Γιώργος θα κάνει πρόταση γάμου στην Θεοδώρα, στη σειρά Σασμός, με την ίδια να δίνει μία ευκαιρία σε αυτή τη σχέση. Ο επιχειρηματίας της Κρήτης θέλει να κάνει το επόμενο βήμα με τη νεαρή ηρωίδα, αναγνωρίζοντας στον εαυτό του το πόσο πολύ την έχει ερωτευτεί.

Της το αποδεικνύει καθημερινά, παρόλο που εκείνη διατηρεί μία -κάπως- απόμακρη στάση. Παρόλο που δίπλα του αισθάνεται όμορφα, η εμμονή της για τον Πέτρο Βρουλάκη δε την αφήνει σε ησυχία.

Στόχος της είναι να τον καταστρέψει. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο Πέτρος την ταπείνωσε, την άφησε και της φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο. Έτσι, θα του δώσει τη χαριστική βολή, κατηγορώντας τον για τον θάνατο του Στεφανή.

Η Δανάη Παππά μίλησε για τον ρόλο της στο Happy Day, δηλώνοντας πως αυτό είναι μία πρόκληση που την ιντριγκάρει πολύ. Μία κοπέλα με αγγελικό πρόσωπο κι έναν τόσο αδίστακτο χαρακτήρα που μας έχει καθηλώσει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός ΘεοδωραΣασμός Πέτρος